Bijan: – Blir gøy å komme i gang

EIK-trener Ojan Bijan ser frem til lørdagens seriepremiere hjemme mot Bryne.

EIK – BRYNE LØRDAG KLOKKEN 16.00

Lørdag braker det omsider løst igjen i PostNord-ligaen. EIK åpner hjemme mot naboen Bryne. Etter en lang sesongoppkjøring, skal det endelig kjempes om poeng i Idrettsparken. Ojan Bijan gleder seg til å komme i gang med seriespillet.

– Det blir utrolig gøy å komme i gang igjen. At det er Bryne som står først på menyen, er bare greit. Vi skal møte alle lag i løpet av sesongen, og da er det greit å starte mot en av opprykkskandidatene, sier Bijan.

«Det blir utrolig gøy å komme i gang igjen». Ojan Bijan

Godt forberedt

Treneren mener laget hans er godt forberedt foran seriepremieren.

– For meg handler det utrolig mye om å være klar nå. Vi har ikke noen unnskyldning for å ikke være klare nå, sier Bijan.

– Spillerne forstår hva som mål til. Overskuddet er der og forståelsen er der – nå må bare utførelsen stå i stil med resten, uttaler han.

«Supporterne våre kommer til å være uhyre viktige denne sesongen». Ojan Bijan

Supporterne er viktige

– Jeg har full tillit til spillerne individuelt, troppen som et kollektiv og ikke minst supporterne, som kommer til å bety uhyre mye på hver eneste hjemmekamp denne sesongen, spesielt i lokalderbyer som dette, fortsetter Bijan, før han avslutter:

– Nå er det bare å glede seg til avspark.

Lørdagens seriepremiere har avspark klokken 16.00 i Idrettsparken. Du kan kjøpe billetter til kampen allerede nå på betalingstjenesten Vipps. Les mer her.

Share