Kamprapport: EIK – Bryne 1-1

Seieren glapp på overtid for EIK. Les kamprapport fra seriepremieren.

EIK – BRYNE 1-1 (0-0)

Det ble en forsiktig åpning på oppgjøret i Idrettsparken. Begge lagene var forsiktige med å risikere for mye offensivt i åpningen. Etter hvert var det Bryne som fikk det til å stemme offensivt.

Snaue kvarteret var spilt da Bryne fikk kampens første store sjanse. Hjemmelaget spilte på seg brudd og Bryne sin avslutning reddet Larsen Berg flott, men returforsøket gikk til side for mål etter at Bryne-spilleren ikke traff ballen rent. Bare minuttet senere fikk gjestene igjen en stor mulighet etter litt sløvt forsvarsarbeid av tigrene. Denne gang gikk avslutningen utenfor mål.

Jevnt

Det meste av perioden midtveis var preget av stillingskrig og lite sjanser. EIK trillet ball, mens Bryne lå trygt i rammen sin og jaktet kontringer.

EIKs første store sjanse kom tre minutter før pause. Cordero spilte frem Danso på venstresiden. Ballen ble sendt videre til Naglestad, som avsluttet fra seks-sju meter. Avslutningen gikk rett på keeperen Igor Spiridonov. Mot slutten av omgangen var EIK det førende laget, men til pause var det målløst.

Livlig Danso

Erixon Danso åpnet livlig på kanten i starten av omgangen. Vingen produserte to farlige innlegg innledningsvis. Ved den ene anledningen var Naglestad nære på å få en fot på ballen. Bryne fikk omgangens første store sjanse da en avslutning havnet i stolpen og i ryggen til Larsen Berg og ut til hjørnespark.

Det var EIK som tok initiativet i oppgjøret. De gule og svarte var flinke til å rulle opp på kant, men slet likevel med å få avslutninger på mål. Det var tydelig at det lå en scoring i luften utover i omgangen. EIK produserte mer og mer, og kom til stadig rundt på kant. Til slutt satt den for tigrene da Morten Bjørlo la inn. Han fant Danso, som avsluttet på mål. Returen tok Naglestad og satte kontant.

Sen utligning

Mot slutten av kampen hadde EIK tilsynelatende kontroll da kampen gikk inn på overtid, men to minutter på overtid utlignet gjestene etter en corner. EIK maktet aldri å få klarert, og til slutt fikk Bjarne Langeland tuppet ballen i mål.

Flere sjanser ble det ikke, og dermed endte det med 1-1 i seriepremieren.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, Idrettsparken

Mål: 1-0 (81) Markus Naglestad, 1-1 (90) Bjarne Langeland

Dommer: Adrian Bjørkhaug Gjendemsjø, Tertnes Fotball

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Kim Robert Nyborg, Kevin Jablinski, Juan Manuel Cordero – Aleksandar Corovic, Henning Romslo, Kenneth Grande (Morten Bjørlo fra 78) – Sverre L. Larsen (Chris Sleveland fra 46), Markus Naglestad, Erixon Danso

Reserver: Grzegorz Flasza, Stian Sleveland, Manuel Gonzalez Sander Remme, Chris Sleveland, Morten Bjørlo, Bubacarr Sumareh

Share