Underholdende serieåpning for EIK-damene

En spennende serieåpning som nesten blåste bort.

EIK – RANDABERG 2-3 (0-2)

EIK sitt damelag i 3.divisjon startet sesongen mot seriefavoritt Randaberg i kraftig vind på B&G-banen tirsdag kveld.

Randaberg fikk et hjørnespark etter 2 minutter, som med god hjelp av den sterke vinden gikk rett i EIKs mål. Etter dette ble det nå en kamp der to i utgangspunktet gode lag måtte kjempe nesten like mye mot vinden som mot hverandre. EIK klarte å skape noen bra sjanser i motvinden, men ballen ville ikke i mål. Etter cirka kvarteret får Randaberg et skudd som EIKs keeper må gi retur på, og der venter spissen som enkelt kan doble ledelsen til Randaberg. Utover omgangen er EIK frempå ved 2-3 anledninger men avslutningene er rett å slett ikke gode nok.

Kom tilbake

Etter pausen har EIK bestemt seg for å snu kampen og kjøre på fra start. Første målet setter Martine Klippen inn på et flott langskudd 1-2. EIK har en god periode nå og etter flere flotte kombinasjoner finner Martine Klippen til slutt Hilde Figve som kommer alene gjennom og setter ballen sikkert i mål 2-2. Selv om det meste foregår på Randaberg sin banehalvdel nå, klarer ikke EIK-damene å få satt ballen i mål. Av en eller annen grunn lar EIK-spillerne Randaberg få spille seg for lett ut bakfra. Dette gjør at Randaberg får litt troen igjen og helt mot spillets gang etter flere glipp i EIKs bakre rekker får plutselig Randabergs spiss stå heilt alene og sette inn vinnermålet i 86 minutt.

 

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, B&G Banen.

Dommer: Magne Normann Øglend, Heskestad IL. God.

EIK 1 – Randaberg (0-2) 2-3

Målene: 0-1 (2) Randaberg, 0-2 (16) Randaberg, 1-2 (56) Martine Klippen, 2-2 (70) Hilde Figve, 2-3 (86) Randaberg.

Tilskuere: ca 40

EIKs lag: Lise Eikeland, Ragnhild A Torstensen, Kamilla E Hansen, Silje T. Stavnheim, Cecilie Aamodt, Hilde Figve, Nora Aakre, Martine Klippen, Sekine Netland, Stine Nuland og Konstance Landro.

Benytte innbyttere: Charlotte Olsen, Hilde Figve og Anna Elin Seglem.

Share