EIK-rekruttene tapte knepent

EIK 2 tapte mandag kveld knepent 2-0 for Midtbygdens.

MIDTBYGDENS – EIK 2 2-0 (0-0)

EIK-rekruttene gikk på sitt tredje strake tap i årets 4. divisjon da de gule og svarte gjestet Tau i et strålende vær.

Lagene gikk målløse av banen til pause i en svært jevnspilt omgang. De to største sjansene stod hjemmelaget for, men en god Odin G. Noreng leverte to strålende redninger, som hindret hjemmelaget i å ta ledelsen. Selv om EIK ikke skapte noen særlig store sjanser, var de gode i banespillet.

Like etter hvilen fikk EIK en gyllen mulighet til å ta ledelsen da et frispark fra Thomas Hallan-Christensen ble reddet av hjemmelagets målvakt. 2. omgang var sju minutter gammel da Midtbygdens tok ledelsen. Et tilbakespill ble snappet opp. Det utnyttet hjemmelaget til det fulle og tok ledelsen.

Gode sjanser

Gjestene fikk 20 minutter før slutt da Ole H. Madsen ble spilt gjennom alene med keeper, men dommer var for rask med å dømme frispark til EIK i forkant av gjennomspillet, og dermed ble ikke muligheten noe av. EIK fortsatte å dominere kampbildet, men ni minutter før ordinær tid kontret hjemmelaget inn 2-0.

I sluttminuttene fikk EIK straffespark, men forsøket fra Hallvar Steinskog ble reddet av hjemmelagets målvakt.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, avdeling 1, Tau kunstgress:

Midtbygdens – EIK 2 2-0 (0-0)

Mål: 1-0 (52), 2-0 (81)

Dommer: Lucian Popa, Austrått IL

EIKs lag: Odin G. Noreng – Ola T. Stangeland, Hallvar Steinskog, Elias Steinskog, Endre Hetland – Sander Salvesen, Aleksander Årstad, Piotr J. Kowalik, Georg O. Sørensen, Thomas Hallan-Christensen – Sander Haugstad

Innbyttere: Lars Vetle A. Espnes, Matteus Bårdsen, Ole H. Madsen

Share