EIK-damene begynner å finne formen

EIK-damene leverte en praktkamp mot Klepp 3 tirsdag kveld – særlig 2. omgang var imponerende.

KLEPP 3 – EIK 0-8 (0-1)

Tirsdag kveld var EIK på Klepp stadion for å prøve og hente hjem 3 poeng til Okka by. EIK-damene var litt spent da de siste kampene i oppkjøring og serie starten har variert en del i prestasjonene. Det var et kampklart EIK-lag som entret banen. Det var spilt knapt 9 minutter da Klepps keeper måtte hente første ballen ut av nette. Men etter denne flotte åpningen tok EIK-jentene foten litt av gasspedalen og kampen jevnet seg mer ut. Det ble en del kriging på midtbanen og begge lag var flinke å klarere det som kom av halvsjanser. Så til pausen var resultatet 1-0 til EIK og begge lag hadde hatt sine muligheter til å endre på målprotokollen.

For en 2. omgang

Etter pause var virkelig EIK tilbake i godt slag. Etter 5 minutter av andre omgang hadde EIK satt inn 3 mål og ledet 4-0. Kampen var bokstavelig talt over. Men EIK fortsatte og samtlige spillere presterte på det nivået vi vet de kan. Her tok hele laget ansvar fremover og bakover på banen, turte å la ballen gå mens de avventet til den rette anledningen kom. EIK brukte hele banen kom rundt på kantene den ene gangen etter den andre for å så bare kjøre neste angrep korteste vei rett på mål. Det må nesten ha vært en fryd å være angrepspiller på EIK denne kvelden når laget spilte som de gjorde. Konstance Landro scoret 3 mål mens Martine Klippen fikk satte inn 4 mål. Men kampens flotteste mål er nok det siste da Martine Klippen slår inn en flott corner, der Nora Aakre stiger til vært og header ballen kontant i mål til 8-0.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Klepp Stadion.

Klepp 3 – EIK 1 (0-1) 0-8

Målene: 0-1 (9) Martine Klippen, 0-2 (46) Konstanse Landro, 0-3 (49) Martine Klippen, 0-4 (51) Konstanse Landro, 0-5 (66) Konstanse Landro, 0-6 (68) Martine Klippen, 0-7 (76) Martine Klippen og 0-8 (79) Nora Aakre.

Dommer: Jonny Hadland, Varhaug IL. God.

Tilskuere: ca 50

EIKs lag: Silje Kvamsø, Charlotte Olsen, Kamilla E Hansen, Silje T. Stavnheim, Cecilie Aamodt, Hilde Figve, Nora Aakre, Martine Klippen, Sekine Netland, Julie Josdal og Konstance Landro.

Benyttede innbyttere: Ida Josdal, Stine Nuland og Anna Elin Seglem.

Share