Bijan: – Vi må være påskrudde

EIK-trener Ojan Bijan oppsummerer cuptriumfen borte mot Brodd 1. mai og tar for seg den kommende kampen hjemme mot Nardo lørdag.

EIK – NARDO LØRDAG KLOKKEN 13.30

Onsdag sikret EIK videre avansement i cupen da Brodd ble slått med 2-0 etter to vakre scoringer av Morten Bjørlo og Markus Naglestad i 2. omgang. Men tigrene fikk det på ingen måte enkelt på Midjord mot 3. divisjonslaget. Likevel hadde man et inntrykk av at EIK kontrollerte det hele

– Brodd ga oss en god test. Selv om de ikke hadde noen avslutninger på mål i løpet av kampen, stod de godt imot, uttaler Bijan.

«Brodd ga oss en god test. Selv om de ikke hadde noen avslutninger på mål i løpet av kampen, stod de godt imot». Ojan Bijan

– De var kompakte og disiplinerte og gjorde det vanskelig for oss. Vi burde kanskje hatt en scoring i 1. omgang, men det lot seg ikke gjøre, sier han.

Tett kampprogram

EIK er nå inne i en periode med svært tett kampprogram. Derfor var treneren glad at han unngikk ekstraomganger.

– Med 3 kamper på 6 dager ønsket jeg naturligvis ikke ekstraomganger, så det ble et trippelbytte for å få litt mer trøkk mot Brodd med friske bein, sier han.

– Alt i alt er jeg stolt over spillerne mine som tar seiere. Det er aldri enkelt på bortebane i slike innledende runder i cup, fortsetter treneren.

Tøff hjemmekamp

Med 1. runde i cupen unnagjort, står en ny hjemmekamp i PostNord-ligaen for tur. Bijan håper laget kan revansjere seg etter det sure tapet hjemme mot Moss.

– Vi møter en motstander som straffet oss hardt i 2. omgang forrige sesong og det ligger noen vonde minner fra da, sier EIK-treneren.

«Vi møter en motstander som straffet oss hardt i 2. omgang forrige sesong». Ojan Bijan

– Samtidig er ikke fokuset så mye på akkurat det, men heller at vi må holde oppe intensiteten og kvaliteten i 90 minutter. Gjør vi det, så skal vi være gode nok til å få et godt resultat, uttaler Bijan før han fremholder tydelig:

– Går vi ut som mot Moss i 2. omgang, så får vi en langt jevnere kamp enn vi ønsker. På hjemmebane skal vi dominere. Nardo slo Moss borte sist, så vi må være veldig bevisste og påskrudde for å få noe ut av kampen, mener Bijan.

Vil gjøre det vanskelig

EIK-treneren forventer at Nardo kommer til Egersund med plan om å gjøre det svært vanskelig for hjemmelaget.

«Vi må være fokusert på våre arbeidsoppgaver og utføre de best mulig. Jeg ser for meg en kamp med mange dueller og spenning». Ojan Bijan

– Vi må være fokusert på våre arbeidsoppgaver og utføre de best mulig. Jeg ser for meg en kamp med mange dueller og spenning. Dette er noe vi må håndtere for å få et godt resultat, avslutter han.

Lørdagens kamp i Idrettsparken har avspark klokken 13.30.

Share