Kamprapport: EIK – Nardo 3-0

EIK tok sesongens første hjemmeseier da Nardo ble slått 3-0 i Idrettsparken.

EIK – NARDO 3-0 (2-0)

Det var ingen velspilt start på 1. omgang i Idrettsparken. Begge lag åpnet noe forsiktig, og selv om EIK hadde planer om å dominere banespillet, ble det en god del pasningsfeil innledningsvis. Vertene fikk kampens første sjanse da Markus Naglestad slo et godt frispark fra venstrekanten. Stian Sleveland var først på ballen, men avslutningen fikk han ikke helt dreis på, noe som resulterte i at Nardos målvakt fikk reddet ballen til corner.

Nardo var på ingen måte ufarlige når de fikk yppet seg. Med god hjelp av vinden ble det løsnet et skudd fra 20 meter midtveis i omgangen. Ballen dyppet noe voldsomt mot slutten, men heldigvis for EIK gikk den like utenfor.

Nardo var gode til å frustrere EIK utover i omgangen, og det var lite som stemte for tigrene midtveis. Det ble kun med noen halvsjanser, uten at det virket veldig farlig for Nardo.

Men to minutter før pause skulle det endelig løsne for de gule og svarte. Henning Romslo fikk god tid til å sikte. Han fant hodet til Erixon Danso med et presist innlegg. Headingen var kontant ned i motsatt hjørne og dermed var det 1-0 til tigrene. De fleste trodde lagene ville gå i garderoben på 1-0, men flere minutter på overtid skaffet EIK seg hjørnespark. Markus Naglestad tok saken i egne hender og skrudde ballen rett i mål. Stillingen til pause var 2-0.

Det var tydelig at det var et EIK-lag med selvtillit som gikk på banen i 2. omgang. Kombinasjonsspillet var vakkert og Nardo slet med å forsvare seg gang på gang når EIK skapte overtallssituasjoner på kantene. Det lå en scoring i luften, og omgangen var 13 minutter gammel da tigrene vartet opp med et mønsterangrep. Erixon Danso danset ute på høyresiden før han serverte Bubacarr Sumareh, som bredsidet ballen i mål på vakkert vis til 3-0.

I perioden etter 3-0-scoringen roet EIK ned tempoet og gjestene fra Trondheim kom mer med i oppgjøret. Likevel var det de gule og svarte som kontrollerte kampen. Dagens EIK-spiller, Erixon Danso, lekte seg ute på sin høyrekant, og hver gang han ble satt opp på sin side, ble det farlig. Vingen serverte og avsluttet flere ganger, og det var bare tilfeldigheter som gjorde at det ikke resulterte i mål.

Flere scoringer ble det ikke, til tross for en spillemessig svært god omgang for EIK. Men 3-0-seieren var velfortjent!

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, Idrettsparken:

EIK – Nardo (2-0)

Mål: 1-0 (43) Erixon Danso, 2-0 (45) Markus Naglestad, 3-0 (57) Bubacarr Sumareh

Dommer: Sander Magdalon Bråten Johannessen, Randesund IL

Tilskuere: 481

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marceli Wawrzynkiewicz, Kevin Jablinski, Kim Robert Nyborg, Stian Sleveland (Juanma Cordero fra 76) – Chris Sleveland, Henning Romslo, Morten Bjørlo – Bubacarr Sumareh, Markus Naglestad (Mathias K. Perttamo fra 88), Erixon Danso (Sander Haugstad fra 88)

Reserver: Odin Grimsrud Norgen, Aleksandar Corovic, Sander Haugstad, Juan Manuel Cordero, Manuel Gonzalez, Sander Remme, Mathias K. Perttamo

Share