Nytt tap for EIK-rekruttene

EIK-rekruttene tapte mandag kveld 2-1 for Sunde på B&G-banen.

EIK 2 – SUNDE 1-2 (1-0)

EIK-rekruttene spilte mandag kveld ny seriekamp i 4. divisjon. Det endte med et knepent 2-1-tap for hjemmelaget.

De gule og svarte fikk en god start på kampen da Marius Koldal ga vertene ledelsen etter et flott gjennomspill av Mathias K. Perttamo. Utover i omgangen dominerte hjemmelaget stort, men klarte likevel ikke å øke ledelsen. Stillingen ved sidebyttet var 1-0.

2. omgang åpnet tett og jevnt, men 20 minutter ut i omgangen utlignet bortelaget. Sunde vartet opp med et godt angrep, og spilte seg gjennom EIK-forsvaret og satte 1-1.

EIK var nære på å ta ledelsen drøye ti minutter før slutt da Sander Remme fant Juanma Cordero på et frispark, men headingen fra sistnevnte gikk rett på keeper. På overtid i 2. omgang headet Sunde inn vinnermålet, og dermed måtte et skuffet EIK-lag se at poenget glapp.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, B&G-banen, Husabø:

EIK 2 – Sunde 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 (7) Marius Koldal, 1-1 (65),  1-2 (90)

Dommer: Rune Røyland, Hovsherad

EIKs lag: Grzegorz Flasza – Juanma Cordero, Manuel Gonzalez, Ola T. Stangeland, Hallvar Steinskog – Sander Remme, Sander Haugstad, Thomas Hallan-Christensen, Aleksander Årstad – Mathias K. Perttamo, Marius Koldal

Reserver: Sander Andersen, Elias Steinskog, Georg O. Sørensen, Ole. H. Madsen, Sander Salvesen

Share