EIK-damene imponerte med sterk seier

EIK-damene leverte en solid prestasjon mot Bryne 2/ Frøyland.

EIK – BRYNE 2/ FRØYLAND 3-0 (0-0)

EIK-damene var vertskap for Bryne 2 som har et samarbeidslag med Frøyland på damesiden. Bryne hadde 3 strake serie i serien og ledet tabellen før møtet med EIK. Kampen startet friskt med et bra tempo der det var to lag som ville vise hva de kunne. Bryne hadde nok ballen mest i første omgang, men det var EIK som var farligst frempå. Omgangen ble preget av en god innsats og tette dueller fra begge lag. Dette gikk nok på bekostning av finspillet som uteble. Til pause var stillingen fortsatt 0-0.

Gode etter hvilen

Etter pausen hadde EIK bestemt seg for å vise hvem som skulle styre kampen i Okka by. Etter andre omgang fikk Konstance Landro satt fart på en flott stuss fra Stine Nuland, Konstance gjord alt rett og satte ballen rolig inn i lengste keeperhjørnet 1-0. EIK hadde festet grepet om kampen og kun ett par minutter senere faller en retur ned i beina på Konstance Landro som da takker og bukker med å sette ballen flott i mål fra 16 meter 2-0. Forsvaret og midtbane har fullkontroll, EIK ruller opp ene angrep etter det andre og har flere muligheter der de burde øket ledelsen. Når det er igjen cirka 20 minutter av kampen, kommer Hilde Figve på et flott gjennomløp og plassere ballen fortjent i mål 3-0.

Etter kveldens andre omgang viste EIK-damene igjen at de ønsker å være med å kjempe i toppen av tabellen. Forsetter de på dette nivået her så kan det fort bli en spennende sesong vi har i vente.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, B&G Banen.

Dommer: Magne Normann Øglend, Heskestad IL. God.

EIK 1 – Bryne Frøyland (0-0) 3-0

Målene: 1-0 (55) Konstance Landro, 2-0 (57) Konstance Landro, 3-0 (68) Hilde Figve.

Tilskuere: ca 40

EIKs lag: Silje Kvamsø, Charlotte Olsen, Kamilla E Hansen, Silje T. Stavnheim, Cecilie Aamodt, Hilde Figve, Nora Aakre, Emma Høien, Sekine Netland, Stine Nuland og Konstance Landro.

Benytte innbyttere: Luwam Ghilom og Anna Elin Seglem.

Share