Kamprapport: Levanger – EIK 2-0

Det ble en tung ettermiddag i Levanger for tigrene. EIK tapte 2-0.

LEVANGER – EIK 2-0 (0-0)

Det stod målløst til pause i kampen på Tobb Arena i Levanger. Gjestene fikk en trøblete start på kampen, og Levanger produserte flere store muligheter, og til tider hang EIK-forsvaret litt i tauene. Gang på gang spilte de seg inn i trøbbel, og aggressive Levanger utnyttet feilene gang på gang.

Store sjanser

En god Nicolai Larsen Berg hindret scoring ved flere anledninger. Samtidig gikk noen av forsøkene like utenfor mål. Utover i omgangen klarte EIK å justere seg, og fikk mer kontroll på den defensive organiseringen. EIK var på ingen måte ufarlige da de fikk sjansen. Bubacarr Sumareh var et uromoment på høyresiden. Angriperen kunne gitt EIK ledelsen midtveis i omgangen da Marcel Wawrzynkiewicz slo et presist innlegg inn i boksen, men Sumareh nådde akkurat ikke frem. Chris Sleveland hadde også en gyllen mulighet, men han ble forstyrret nok til at han aldri fikk avsluttet inne i 16-meteren.

Selv om hjemmelaget totalt sett hadde fortjent en ledelse inn i pausen, gikk lagene i garderoben på stillingen 0-0.

Tigrene fikk en marerittstart på 2. omgang. Omgangen var ikke mer enn tre minutter gammel da Levanger tok ledelsen. EIK forsvaret hang ikke med, og et presist innlegg fra høyrekanten traff hodet til tidligere EIK-spiller Granit Buzuku, som headet ballen kontant i mål.

Bedre med

Etter scoringen kom EIK bedre med i kampen. De gule og svarte dominerte banespillet, men det var svært lite de fikk til offensivt. Et godt organisert hjemmelag gjorde det fryktelig vanskelig for tigrene på den siste tredjedelen. Det gir fra vondt til verre etter 68 minutter. Gjestene hadde full kontroll, men rotet bort ballen på egen banehalvdel. Levanger angrep et EIK-lag ubalanse. Nicolai Larsen Berg vernet opp med en vakker redning, men på returen satte Andreas H. Gundersen ballen kontant i mål.

Fem minutter før ordinær tid ble Henning Romslo tildelt et direkte rødt kort. Da visste man at kampen i realiteten var kjørt for tigrene. Det ble ingen sluttspurt for de gule og svarte, og EIK måtte til slutt innse at det ble et skuffende 2-0-tap.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 1, Levanger Arena:

Levanger – EIK 2-0 (0-0)

Mål: 1-0 (48) Granit Buzuku, 2-0 (68) Andreas H. Gundersen

Dommer:  Mathias Støfringshaug (Verdal IL)

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Kevin Jablinski, Kim Robert Nyborg, Manuel Gonzalez (Juanma Cordero fra 78) – Chris Sleveland, Henning Romslo, Morten Bjørlo – Erixon Danso, Markus Naglestad, Bubacarr Sumareh

Share