17. mai: – Nå gleder vi oss stort til feiring

EIK er årets arrangør av 17. mai-feiringen i Eigersund. Sigmund Hadland jr. gleder seg stort til nasjonaldagen. Han håper årets program faller i smak.

17. MAI-FEIRING

Det nærmer seg årets nasjonaldag med stormskritt. I anledning klubbens 100-årsjubileum har EIK fått det prestisjefulle oppdraget med å arrangere 17. mai i Eigersund kommune. Det er lagt opp til et mangfoldig og spennende program på dagen hvor Norge skal feires. Tradisjonen tro er det mange faste poster. I tillegg er det lagt opp til noen nye og kjekke programposter.

– Nå tror vi at alt skal være på plass. Det er mye å ta hensyn til, men det har vært en svært kjekk jobb. Nå bare gleder vi oss til den store dagen, sier Sigmund Hadland Jr.

» Vi er veldig fornøyd med programmet. Espen Andersen, Gunnar Kvassheim og resten av de ansvarlige har gjort en kjempejobb». Sigmund Hadland Jr.

Gjentar suksessen

Det er seks år siden sist EIK arrangerte 17. mai. Klubben gjentar suksessen fra da med å legge det største familiearrangementet til Idrettsparken på Husabø.

– Det ble en kjempesuksess forrige gang, og nå ser vi frem til å gjøre det igjen.

På programmet står blant annet straffesparkkonkurranse mellom politikere, Mesternes Mester med kjente idrettspersonligheter, barneleker, skolestafett, ordførerens barnetale og mye mer.

– Vi er veldig fornøyd med programmet. Espen Andersen, Gunnar Kvassheim og resten av de ansvarlige har gjort en kjempejobb. Det blir en tettpakket time med mye god underholdning for både små og store, lover Hadland Jr.

Gleder seg til barnas tale

17.mai-komiteens leder gleder seg særlig til barnas tale av ordfører Odd Stangeland.

– I fjor hadde Eiger FK en veldig god ide med ordførerens barnetale. Det er en tale rettet mot barna. Jeg hørte selv på den, og syntes det var veldig bra. Derfor viderefører vi den i år. Det er viktig å huske på at dette er barnas dag, sier han.

Værmeldingene for 17. mai ser aldeles strålende ut. Slår værprognosene til, blir det sol, litt skyer og mellom 18 til 19 varmegrader.

– Været er helt avgjørende på en dag som 17. mai. Nå ser det ut til at vi kan få fantastiske forhold. Derfor har vi tro på at familiearrangementet og den øvrige programmet blir vellykket, sier Hadland.

«Været er helt avgjørende på en dag som 17. mai. Nå ser det ut til at vi kan få fantastiske forhold. Derfor har vi tro på at familiearrangementet og den øvrige programmet blir vellykket». Sigmund Hadland Jr.

17. mai-kalas på Pingvinen

På ettermiddagen og kvelden er det duket for et nytt høydepunkt for de skoleelever. Da blir det nemlig 17. mai-kalas på Pingvinen.

– Dette er et arrangement som ble arrangert for flere år siden, men nå ønsker vi å gjøre det igjen. Vi vil lage til en kjekk 17. mai-fest for barn og unge ungdommer, forteller Hadland.

– Det er veldig sporty av Inghild Vanglo og resten av teamet på Pingvinen. De tok utfordringen på strak arm, og skal stå for et herlig arrangement på Pingvinen.

«Vi ønsker at de barn og ungdom skal få en kjekk 17. mai-feiring, og det tror vi de vil få på Pingvinen. Det blir blant annet diskotek og masse annet gøy». Sigmund Hadland Jr.

4. trinn til 7. trinn starter klokken 17.00 og avsluttes 20.00. Fra 20.00 til midnatt er det fra 8. trinn og oppover.

– Vi ønsker at de barn og ungdom skal få en kjekk 17. mai-feiring, og det tror vi de vil få på Pingvinen. Det blir blant annet diskotek og masse annet gøy, forteller Hadland.

Nedenfor ser du fullstendig program for årets 17. mai feiring:

Share