Surt tap for EIK-damene

EIK-damene måtte gi tapt for Vidar tirsdag kveld.

VIDAR – EIK 2-1 (0-1)

EIK 1 sitt damelag var i Stavanger og spilte mot Vidar tirsdag kveld. EIK var noe redusert med flere forfall grunnet skader og sykdom tett opp mot kampen. Men likevel startet EIK-damene klart best og burde ha ledet med to mål allerede etter fire minutters spill. EIK spilte tidvis bra og styrte mye av kampen utover første omgang. Uheldigvis for EIK måtte Nora Aakre kaste inn håndkleet etter hun var uheldig i en hodeduell etter cirka 15 minutters spill. Silje Tengesdal Stavnheim satte inn 0-1 etter et flott frispark etter drøye halvtimen. Resten av omgangen ble det en del kriging, men EIK hadde stort sett bra kontroll.

Tok over

Etter pausen skulle det kjempes videre og bare etter et par minutter hadde de tidenes mulighet til å øke ledelsen. Men denne kvelden stemte det ikke foran mål og Vidar tok dessverre mer og mer over.

Etter halvspilt andre omgang klarte ikke EIK stoppe en kontring slik at Vidar fikk sin utligning. Samtidig som kreftene på EIK sine spillere forsvant på den tunge gressmatten og innbytter benken var tømt, tok naturlig nok Vidar styringen. Ti minutter før slutt falt avgjørelsen når Vidar fikk satt inn en god avslutning fra cirka 16 meter. EIK-damene jobbet på og fikk en stor mulighet helt på tampen av kampen til å utligne, men som så ofte før denne kvelden ville det seg ikke. Dermed endte det med et surt 2-1-tap.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Lassa Gress.

Dommer: Yasin Okutan Forus & Gausel. OK.

Vidar – EIK 1 (0-1) 2-1

Målene: 0-1 (35) Silje Tengesdal Stavnheim, 1-1 (65), 2-1 (78)

Dommer: Yasin Okutan, Forus & Gausel

Tilskuere: ca 30

EIKs lag: Silje Kvamsø, Charlotte Olsen, Kamilla E Hansen, Silje T. Stavnheim, Cecilie Aamodt, Hilde Figve, Nora Aakre, Stine Nuland, Sekine Netland, Anna Elin Seglem og Konstance Landro.

Benytte innbyttere: Silje Figve, Ragnhild Torstensen og Luwam Ghilom.

Share