Klart for cupspenning på Husabø

Onsdag er det duket for cupspenning i Idrettsparken. EIK-trener Ojan Bijan ser frem til å ta i mot Bryne på Husabø.

EIK – BRYNE ONSDAG KLOKKEN 18.00

EIK tar i mot divisjonskollega og nabo Bryne i den 2. runden av norgesmesterskapet. Jærbuene tok seg helt til kvartfinalen i fjor før det ble stopp mot eliteserielaget Lillestrøm på Åråsen. I den første runden valset de over Ålgård.

EIK gikk videre etter å ha slått et hardtkjempende Brodd-lag 2-0 i Stavanger på Midjord. Begge lag er inne i en hektisk periode med tre kamper på en drøy uke. Ojan Bijan forventer en tøff duell mot rødtrøyene onsdag.

– Vi har allerede møtt Bryne i år, og vet hva de står for. Vi har stor respekt for dem, men frykter ingen. Vårt fokus er vårt eget spill, og ambisjonen er å ta seg videre til 3. runde i cupen, uttaler EIK-treneren.

«Vi har allerede møtt Bryne i år, og vet hva de står for. Vi har stor respekt for dem, men frykter ingen». Ojan Bijan

Fin ramme

De siste årene har det vært trøkk og en fin ramme i kampene mellom EIK og Bryne. Onsdagens cupdyst blir ingen unntak.

– Cup er alltid spesielt, og jeg er sikker på at mine spille vil være topp motiverte for dette oppgjøret. Det er alltid kjekt med slike lokaloppgjør i cupen, sier han.

– Vi gleder oss veldig til kampen, legger han til.

Onsdagens cupkamp har avspark klokken 18.00 i Idrettsparken. Dersom du ikke har anledning til å fylle kampen på Husabø, får du oppdateringer via klubbens offisielle Twitter-profil.

 

Share