EIK-damene viste bedre takter mot Hinna

EIK-damene leverte en god kamp borte mot Hinna og scoret fem ganger.

HINNA 2 – EIK 0-5 (0-3)

EIK-damene var i Stavanger og spilte mot Hinna 2 tirsdag kveld. Dette var en kamp damene måtte vinne for at luken opp til toppen ikke skulle bli for stor. EIK startet litt nølende men etter cirka 5 minutter var Konstanse Landro på rett plass og fikk satt ballen i mål etter en flott corner fra Anna Elin Seglem.

Etter dette ble det produsert lite, men EIK var frempå ett par ganger uten det ble uttelling. Etter snaut halvtimen spilt slo Silje Tengesdal Stavnheim nydelig gjennom Konstanse Landro som løp fra alle og satte ballen i mål 0-2. EIK hadde nå overtatt det meste som skjedde utpå banen og viste tidvis bra spill og vilje til å vinne denne kampen. Rett før pause tok Sekine Netland et corner etter litt klabb å babb i feltet får Silje Tengesdal Stavnheim avsluttet kontant i mål 0-3 som og blir resultatet til pause.

Dominerte

EIK starter friskt i andre omgang og før publikum har hadde kommet tilbake fra kiosken hadde Hilde Figve nesten på egen hånd ordnet 0-4. Bare noen minutter senere spiller Konstanse Landro frem Hilde Figve som med en nydelig lobb setter inn 0-5. Utover omgangen roer EIK litt ned men får allikevel noen store muligheter til å øke ledelsen.

EIK vinner greit 5-0 mot Hinna 2, men har nok ennå litt å gå på. Nå blir det en rekke kamper kommende to ukene så vi håper det vil komme noen spiller tilbake fra skade og sykdom slik påkjenningen ikke blir alt for stor på de som er tilgjengelige.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Wintershallbanen.

Hinna 2 – EIK 1 (0-3) 0-5

Dommer: Morten Larsen Stople, Buøy IL. God.

Målene: 0-1 (5) Konstanse Landro, 0-2 (29) Konstanse Landro, 0-3 (39) Silje Tengesdal Stavnheim, 0-4 (48) Hilde Figve, 0-5 (51) Hilde Figve.

Tilskuere: ca 40

EIKs lag: Silje Kvamsø, Charlotte Olsen, Kamilla E Hansen, Silje T. Stavnheim, Cecilie Aamodt, Hilde Figve, Nora Aakre, Stine Nuland, Sekine Netland, Anna Elin Seglem og Konstanse Landro.

Benytte innbyttere: Amalie Søsæter og Lone Hovland.

Share