– Vi må bli mer effektive

EIK-trener Ojan Bijan oppsummerer søndagens tap for Kvik Halden dagen derpå.

KVIK HALDEN – EIK 2-1 (2-1)

Søndag ettermiddag måtte de gule og svarte gi tapt for Kvik Halden borte i en kamp hvor alle scoringene kom før pause. Ojan Bijan erkjenner at tapet var av det sure slaget.

– Et bittert tap, medgir han.

– Jeg føler vi var fullt på høyde med dem og vi dominerte spillet i første omgang. Men en dommertabbe og en tabbe av oss selv koster oss poeng til slutt, sier Bijan.

Ineffektive

EIK produserte flere store sjanser, særlig før sidebyttet, men manglende effektivitet ble avgjørende.

«Jeg føler vi var fullt på høyde med dem og vi dominerte spillet i første omgang. Men en dommertabbe og en tabbe av oss selv koster oss poeng til slutt». Ojan Bijan

– Vi har utfordringer med å få uttelling. Vi er blant lagene som skaper mest situasjoner for sjanser, men har minst avslutninger. Samtidig gir vi bort mål som er av den billige sorten. Da blir vi hardt straffet i denne divisjonen, sier han.

– Det er imidlertid få ting som må justeres for å få resultatene til å gå andre veien. Det skal vi jobbe hardt med videre, uttaler Bijan.

Arendal neste

Søndag venter Arendal hjemme i Idrettsparken.

– Nå blir fokuset på veien videre og Arendal, som kommer fra tre strake seire i serien. Det blir en tøff test og en viktig kamp som vi må være forberedt på, fortsetter han.

– Det er nå guttene må stå frem som et lag. Jeg gleder meg til kamp, avslutter han.

Share