EIKs jenter 19 videre i NM

På Kristi himmelfartsdag tok EIKs jenter 19 seg videre i Norgesmesterskapet.

SØRFJELL – EIK 3-4 (0-0)

EIKs jenter 19 tok torsdag turen til Stuenes stadion i Risør for å møte Sørfjell i Norgesmesterskapet. Det endte med at de gule og svarte tok seg videre etter en dramatisk straffesparkkonkurranse. EIK-jetene satte ballen i mål fire ganger fra ellevemeteren, mens Sørfjell bare klarte tre ganger. Dermed kunne jentene juble for avansement.

Selve kampen var imidlertid jevnspilt, og det ble verken mål etter ordinær tid eller i ekstraomgangene. Da måtte det straffespark til for å kåre en vinner.

KAMPFAKTA

NM J19 Telenor Cup 2019, Stuenes stadion:

SØRFJELL – EIK 3-4 (0-0)

Dommer: Håvard Bjerkelund, Birkebeineren IF

EIKs tropp: Lise Eikeland, Silje T. Stavnheim, Cecilie H. Aamodt, Kamilla E. Hansen, Nora Teresia H. Aakre, Hilde Figved, Stine Tollefsen, Konstance Landro, Luwam Ghilom, Silje Figved, Lotte Therese Gunnarsen, Emma Eik Høien, Kaja Stapnes

Share