Kamprapport: Brattvåg – EIK 2-2

To scoringer av Bubacarr Sumareh var ikke nok til å sikre tre poeng borte mot Brattvåg. Hjemmelaget kom tilbake to ganger og sikret poengdeling.

BRATTVÅG – EIK 2-2

Det manglet ikke på underholdning i Brattvåg i den første omgangen. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til gjestene. Vertene kom uten tvil best i gang, og EIK, som for anledningen var kledd i hvit, hadde mange rare og unødvendige pasningsfeil. De grove feilene kunne også endt i baklengs for tigrene, men en årvåken Nicolai Larsen Berg i målet avverget farlighetene som kom.

Tok fyr

Sagte men sikkert jobbet EIK seg inn i oppgjøret, og kombinasjonsspillet hadde progresjon utover i kampen. Drøye 20 minutter var spilt da Bubacarr Sumareh ga EIK ledelsen 1-0 med en kald avslutning. Wawrzynkiewicz var arkitekten bak angrepet. Innlegget hans endte opp hos Romslo, som elegant chippet ballen videre til Sumareh.

Gjestene fikk ikke holde på ledelsen mer enn fire minutter. Håkon B. Leine vartet opp med en vakker lobb til 1-1. Publikum hadde knapt satt seg etter jubelscenene fra utligningen da Sumareh ga EIK ledelsen på nytt. Chris Sleveland vant ballen høyt i banen og satte fart. Sumareh timet løpet inn bak forsvaret perfekt og avslutningen var like bra.

Det siste kvarteret av omgangen var EIK det førende laget, men flere scoringer ble det ikke før sidebyttet.

Utlignet

Etter hvilen startet det veldig forsiktig, og ingen av lagene maktet å produsere noen store sjanser. Midtveis fikk man inntrykket av at gjestene kontrollerte oppgjøret og hadde tilsynelatende full kontroll. De dominerte ballinnhavet og Brattvåg ble løpende i mellom. Det resulterte ikke i noen scoringer, og dermed visste man at EIK levde farlig.

Brattvåg gjorde alle byttene tidlig i håp om å snu kampbildet. Det fikk de betalt for i det 79 minutt. Vertene rullet opp et fint angrep på høyresiden. I feltet stod spillerne i kø for å score. På bakre stolpe stod Håkon Leine og ventet. Avslutningen hans var uttakbar for Larsen Berg, og utligningen var et faktum.

I sluttminuttene kunne begge lag stukket av med alle tre poengene. Spillet bølget frem og tilbake med gode muligheter foran begge mål. Men det ble ikke flere scoringer, og dermed endte det med uavgjort 2-2.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, Brattvåg kunstgress:

Brattvåg – EIK 2-2 (1-2)

Mål: 0-1 (22) Bubacarr Sumareh, 1-1 (26) Håkon B. Leine, 1-2 (27) Bubacarr Sumareh, 2-2 (79) Håkon B. Leine

Dommer: Torgeir Halsen (Vanylven Fotballklubb)

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Kevin Jablinski, Kim Robert Nyborg, Manuel Gonzalez – Chris Sleveland, Henning Romslo – Sverre L. Larsen (Mathias K. Perttamo fra 84), Markus Naglestad, Erixon Danso (Morten Bjørlo fra 79) – Bubacarr Sumareh (Kenneth Grande fra 88)

Share