Kamprapport: EIK – Hødd 5-1

EIK leverte en praktfull kamp og scoret hele fem ganger hjemme mot Hødd.

EIK – HØDD 5-1 (2-0)

Forholdene på Husabø kunne knapt vært bedre da oppgjøret ble sparket i gang lørdag formiddag. Spillet til EIK i den første omgangen stod også i stil til været, for tigrene leverte nemlig opp mot sesongens beste omgang. Med unntak av den 5 minutters periode leverte EIK svært god fotball mot Hødd.

Briljerte

Laget rullet opp det ene gode angrepet etter det andre. Defensivt var de virkelig påskrudde. Duellene ble vunnet og tigrene fikk kampen inn i sitt spor. Da halvtimen nærmet seg var det tydelig at det lå et mål i lufta. EIK kom stadig nærmere.

Slik ble det også. Bubacarr Sumareh ble nydelig spilt gjennom alene med keeper. Spissen hamret ballen ned i lengste hjørne til en fortjen 1-0-ledelse. De gule og svarte fortsatte trykket og fikk betalt sju minutter senere. Nydelig kombinasjonsspill resulterte i at Markus Naglestad avsluttet inne i 16-meteren. Den ble limt ned i hjørnet til 2-0.

Bare noen minutter senere ble EIK tildelt straffespark da Bubacarr Sumareh ble felt da han var på vei gjennom Hødd-forsvaret. Naglestad forsøk var for løst, og Hødds sisteskanse reddet. Lagene gikk til pause med en fortjent EIK-ledelse.

Praktfulle mål

Etter hvilen åpnet EIK best og Sverre. Larsen økte ledelsen med en praktfull volley ned i lengste hjørne etter godt forarbeid av Bjørlo og Naglestad. Hødd fikk en god periode i kampen etter 3-0-scoringen og hjemmelaget levde farlig. En stor kommunikasjonssvikt mellom EIK-forsvaret og keeper ble utnyttet av Petter Hasund, som brakte ny spenning i oppgjør med sin redusering.

Tigrene ville imidlertid ikke ha noen spenning i kampen. Baklengsmålet virket skjerpende på vertene, som fant tilbake rytmen. Morten Bjørlo vartet opp med en fantastisk gjennombruddspasning til Naglestad, som alene med keeper chippet ballen i mål til 4-1. Hjemmelaget spilte festfotball og lekte seg til tider med gjestene. Sumareh ordnet 5-1 med en sikker avslutning etter å ha blitt fremspilt av Chris Sleveland.

De siste minuttene ble en transportetappe og EIK kunne juble for tre viktige poeng!

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 1, Idrettsparken:

EIK – Hødd (2-0)

Mål: 1-0 (28) Bubacarr Sumareh, 2-0 (35) Markus Naglestad, 3-0 (51) Sverre L. Larsen, 3-1 (61) Petter Hasund, 4-1 (69) Markus Naglestad, 5-1 (78) Bubacarr Sumareh

Dommer:  Jørgen Haga (Ekholt BK)

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg, Marcel Wawrzynkiewicz, Kevin Jablinski, Kim Robert Nyborg, Stian Sleveland (Manuel Gonzalez fra 70) – Chris Sleveland, Henning Romslo – Sverre L. Larsen, Markus Naglestad (Mathias K. Perttamo fra 74), Morten Bjørlo, Bubacarr Sumareh

Share