Håper fremgangen fortsetter

Søndag venter serieleder Stjørdals-Blink på bortebane for tigrene. Ojan Bijan håper laget hans fortsetter fremgangen.

STJØRDALS-BLINK EIK SØNDAG KLOKKEN 15.00

EIK leverte sesongbeste da Hødd ble slått med 5-1 forrige helg. Søndag venter en tøff bortekamp for de gule og svarte når turen går til Trøndelag for å møte serielederen. EIK-trener Ojan Bijan håper laget kan bygge videre på den gode prestasjonen forrige helg.

– Det et fantastisk resultat og en like god prestasjon sist uke mot Hødd. Vi kunne fint vunnet med større margin og ingen hadde reagert, sier EIK-treneren.

Jobbet hardt

Bijan mener laget fikk betalt for arbeidet på treningsfeltet hjemme mot Hødd sist kamp, men burde fått bedre uttelling de andre kampene.

– Vi har jobbet med å forløse spillerne våre offensivt og samtidig skape en kynisk  ramme defensivt. Det har gitt resultater, sier han.

– Vi har vært uheldige som ikke har fått 9 poeng på de siste tre kampene, legger han til.

«Om vi fortsetter i samme stil som vi gjorde sist, så skal vi ha gode muligheter i denne kampen. Men det innbærer knallhardt og smart arbeid. Samtidig er det viktig at vi ikke tar noe for gitt». Ojan Bijan

Med en prestasjon på samme nivå som mot Hødd, skal mulighetene for en ny trepoenger være innen rekkevidde.

– Om vi fortsetter i samme stil som vi gjorde sist, så skal vi ha gode muligheter i denne kampen. Men det innbærer knallhardt og smart arbeid. Samtidig er det viktig at vi ikke tar noe for gitt, påpeker han.

– Stjørdals Blink har sine våpen som kan straffe oss om vi ikke er fokuserte i samfulle 90 minutter, fortsetter EIK-treneren.

Stor konkurranse

Det er ikke meldt om noen nye forfall til søndagens kamp. Det betyr skjerpet konkurranse om plassene på laget.

– Jeg gleder meg veldig til kampen. Det er stor konkurranse om plassene, så jeg har en tøff og vanskelig oppgave med å ta ut et lag, avslutter Bijan.

Søndagens kamp har avspark klokken 15.00 på Nye Blinkbanen.

 

Share