EIK-rekruttene tapte lokaloppgjøret

EIK 2 måtte gi tapt for serieleder Eiger i mandagens lokaloppgjør i Hålå.

EIGER – EIK 2 4-0 (1-0)

Det endte med 4-0 tap for de gule og svarte borte mot Eiger i Hålå mandag. Men kampen var imidlertid langt jevnere enn resultatet tilsier. De tre siste scoringene til hjemmelaget kom i det siste kvarteret av oppgjøret. Frem til da var det jevnspilt, og EIK hadde flere gode muligheter til å score på.

Best foran mål

Men Eiger var best foran mål. Hans Marius Slettebø ga rødtrøyene ledelsen da drøye halvtimen var spilt. Scoringen var av den noe heldige sorten da innlegget gikk via en EIK-spiller og endte til slutt opp hos Slettebø, som ikke gjorde noen feil foran keeper Aleksander Lie.

EIK-rekruttene åpnet best etter sidebyttet, men likevel fikk de ikke uttelling. Eiger forsvarte seg bra, og var også farlige da de fikk muligheten til å angripe.

Punkterte kampen

Da Simen Haugom doblet ledelsen for hjemmelaget 12 minutter før slutt, var det liten tvil om hvor seieren kom til å havne. Jan-Teodor Noreng Tollefsen økte til 3-0 før Kjetil Vigrestad fastsatte sluttresultatet til 4-0 på overtid.

Tapet gjorde at EIKs seiersrekke stanset på tre strake seire. Nå venter Hinna hjemme mandag 1. juli før laget tar sommerferie.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, avdeling 1, Hålå:

Eiger – EIK 2

Mål: 1-0 (31) Hans Marius Slettebø, 2-0 (78) Simen Haughom, 3-0 (87) Jan-Teodor Noreng Tollefsen, 4-0 (90) Kjetil Vigrestad

Dommer: Kjetil Nordmark

EIKs lag: Aleksander Lie, Hallvar Steinskog, Ola Thorsen Stangeland, Sander Salvesen, Marius Andersen, Aleksandar Corovic, Sander Remme, Sander Haugstad, Marius Koldal, Ole Homme Madsen og Georg Omdal Sørensen

Innbyttere: Sander Olsen Andersen, Aleksander Årstad, Vetle Borgerud Elvestrøm, Stian Netland Østebrød og Endre Hetland

Share