– Ny viktig kamp for oss

Assistenttrener Are Strømland tror på en god kamp hjemme mot Byåsen lørdag.

EIK – BYÅSEN LØRDAG KLOKKEN 14.30

Lørdag ettermiddag tar tigrene i mot Byåsen på Husabø. De gule og svarte kommer fra 2-2 borte mot daværende serieleder Stjørdals-Blink. I store perioder av kampen spilte EIK god fotball, og hadde gode muligheter til å sørge for at tre poeng ble med hjem til Egersund. I stedet klarte hjemmelaget å sørge for utligning helt på tampen.

Kommer fra stortap

Forrige kamp endte det med 6-1-tap for Byåsen hjemme mot Kvik Halden. Det var deres største tap så langt denne sesongen. EIKs assistenttrener, Are Strømland, tror Byåsen har skumle planer om å revansjere nedturen fra forrige helg.

– Byåsen vil nok vise at det ikke var en kamp som gjenkjenner dem. De vil nok heve seg flere hakk mot oss, sier Are Strømland.

«Byåsen vil nok vise at det ikke var en kamp som gjenkjenner dem. De vil nok heve seg flere hakk mot oss». Are Strømland

– For oss blir det viktig å bygge videre på mye av det gode spillet vi har levert de siste kampene. Vi må evne å vise at vi kan stå distansen i 90 minutter. Guttene jobber ekstremt hardt på feltet hver dag, og betalingen føler vi oss trygge på at de vil få, fortsetter Strømland.

Tøff kamp

Han forventer seg en tøff og tett kamp mot laget fra Trondheim.

– Vi må ut å vise at vi er hjemmelaget på Husabø. Planen vår er alltid å dominere banespillet, og lørdag er ingen unntak, sier han.

– Nøkkelen til en god kamp er å være solide bakover, samtidig som vi får samspillet offensivt til å stemme. Får vi det til, skal mulighetene for poeng være gode, avslutter han.

Lørdagens kamp har avspark klokken 14.30 i Idrettsparken.

Share