Kamprapport: EIK – Byåsen 5-0

EIK leverte festfotball hjemme mot Byåsen lørdag og vant 5-0. Fire av scoringene kom etter hvilen.

EIK – BYÅSEN 5-0 (1-0)

Det ble en underholdende start på kampen i Idrettsparken lørdag. Hjemmelaget åpnet friskt og kunne faktisk tatt ledelsen før minuttet var spilt. Bubacarr Sumareh ble spilt i bakrom. Avslutningen fra EIK-spilleren gikk like utenfor. EIK fortsatte å kjøre på, og i åpningsminuttene bølget det frem og tilbake.

Perttamo-scoring

Mathias K. Perttamo åpnet toneangivende for vertene. Han var regissør og avslutter på et flott angrep som endte med hjørnespark. På det påfølgende hjørnesparket sørget Perttamo for ledelse med sin første scoring for sesongen med en nydelig heading. (bildet over)

Tempoet i kampen falt betydelig etter 1-0-scoringen og ingen av lagene maktet å komme til noen store sjanser. Mot slutten av omgangen trykket hjemmelaget på for en dobling av ledelsen. Bubacarr Sumareh hadde to store muligheter, men begge ganger gikk forsøkene utenfor. Særlig den siste muligheten var stor etter at Juanma Cordero stod for forarbeidet. Men flere scoringer ble det ikke. Stillingen til pause var 1-0.

Tigrene fikk en drømmestart på den andre omgangen i Idrettsparken. Markus Naglestad doblet ledelsen for hjemmelaget før halvminuttet var spilt. Scoringen var av den vakre sorten da han vendte opp og klinket ballen ned i hjørnet. To minutter senere sørget Juanma Cordero for 3-0. Ballen var nok ment som et innlegg, men ballen fant hele veien inn i nettmaskene.

Byåsen ble redusert til ti mann etter drøye timen da Mats Ingrebrigtsen pådro seg sitt andre gule kort for dagen.

EIK dominerte kampbildet fullstendig og lekte seg til tider med Byåsen. Juanma Cordero fikk æren av å score dagens andre mål da han på nytt scoret fra sin venstreposisjon. De gule og svarte dundret på videre. EIK vartet opp med nydelig angrepsspill da Bjørlo og Grande kombinerte fint før Sumareh ble spilt gjennom. Han gjorde ingen feil foran mål og dermed var det 5-0.

Seieren kunne vært enda større, men flere scoringer ble det ikke, og dermed endte det med 5-0-seier i Idrettsparken.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 1:

EIK – Byåsen 5-0 (1-0)

Mål: 1-0 (9) Mathias K. Perttamo, 2-0 (46) Markus Naglestad, 3-0 (48) Juanma Cordero, 4-0 (64) Juanma Cordero, 5-0 (79) Bubacarr Sumareh

Dommer: Sulman Maroff Hussain, Manglerud Star

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Kevin Jablinski, Stian Sleveland, Juanma Cordero – Chris Sleveland, Henning Romslo – Sverre L. Larsen (Erixon Danso fra 73), Markus Naglestad (Kenneth Grande fra 75), Mathias K. Perttamo (Morten Bjørlo fra 73) – Bubacarr Sumareh

Share