EIK-rekruttene sikret ett poeng mot topplaget

EIK 2 spilte mandag kveld 2-2 mot topplaget Hinna i 4. divisjon.

EIK 2 – HINNA 2-2 (1-2)

EIK 2 og Hinna delte poengene i Idrettsparken mandag kveld. Hjemmelaget var nok mest fornøyd at det ble ett poeng ettersom gjestene trykket på for et vinnermål da EIK ble redusert til ti mann 20 minutter før slutt. Men EIK-rekruttene forsvarte seg godt, og dermed endte det 2-2 på Husabø.

Hinna kom best i gang og tok ledelsen allerede etter fem minutter. Men EIK slo tilbake bare fire minutter senere. Sander Haugstad sørget for balanse i regnskapet med en fin avslutning. Aleksandar Corovic og Kenneth Grande stod for forarbeidet.

Jevnt

Resten av omgangen var tett og jevnspilt. Begge lag hadde muligheter til å ta ledelsen. Det gjorde også gjestene på overtid i 1. omgang da de skaffet seg et hjørnespark. Ballen gikk direkte i mål til 2-1-ledelse til Stavanger-laget.

Etter hvilen slok EIK tilbake på nytt Kenneth Grande vartet opp med en lekker gjennombruddspasning til Marius Koldal. Spissen gjorde ingen feil da han avsluttet kontant ned i lengste hjørne fra kloss hold.

Trykket på

Hallvar Steinskog pådro seg sitt andre gule kort midtveis i 2. omgang. Det endret forutsetningene for de siste 20 minuttene. Hinna koblet et solid grep om oppgjøret. EIK-rekruttene hadde nok med å forsvare seg, men det gjorde de til gjengjeld på en god måte.

Heroisk forsvarsspill sørget for at det ikke ble noen baklengs, og dermed endte det med 2-2 på Husabø. EIK 2 tar dermed sommerferie på en 10.-plass. Nå skal det ikke spilles 4. divisjonsfotball før mandag 12. august.

Foto: Kjell Åvendal

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, Idrettsparken:

EIK 2 – Hinna 2-2 (1-2)

Mål: 0-1 (5), 1-1 (9) Sander Haugstad, 1-2 (45), 2-2 (52) Marius Koldal

Dommer: Jim Ivar Nystad, Lura IL

Rødt kort: Hallvar Steinskog

EIKs lag: Aleksander Lie – Hallvar Steinskog, Manuel Gonzalez, Marius Andersen, Ola T. Stangeland – Aleksandar Corovic, Sander Salvesen, Sander Haugstad, Kenneth Grande – Ole H. Madsen, Marius Koldal

Reserver: Sander O. Andersen, Elias Steinskog, Stian N. Østebrød, Theodor F. Hein

Share