Bijan foran FFK: – Vi sulter etter å spille slike kamper

EIK-trener Ojan Bijan gleder seg stort til kampen mot serieleder FFK. Oppgjøret blir for mange supportere årets høydepunkt.

FREDRIKSTAD – EIK SØNDAG KLOKKEN 17.00

Det er ventet at mange eigersundere tar turen til Østlandet for å se oppgjøret mellom den gamle storheten FFK og EIK. Flere tusen billetter er solgt til oppgjøret, og mye tyder på at det blir en flott ramme rundt kampen. EIK-trener Ojan Bijan vet at søndagens kamp blir noe utenom det han og laget er vandt til. Samtidig er han klar på de som lag ikke vil gjøre noe annerledes i forberedelsene inn til kampen.

– Selv om dette er en stor kamp, så er forberedelsene helt like som inn mot en hvilken som helst annen kamp, sier Bijan tre dager før kampen.

– Vi legger vekt på vår eget spill mer enn noe annet, fortsetter han.

Har selvtillit

EIK kommer fra en overbevisende 5-0-seier hjemme for Byåsen. Tigrene har heller ikke tapt siden 26. mai borte mot Kvik-Halden. Det gir økt selvtillit.

«Vi legger vekt på vår eget spill mer enn noe annet». Ojan Bijan

– Jeg frykter ingen i denne divisjonen og er komfortabel med ferdighetene jeg rår over i denne troppen. Spillerne mine går inn i denne kampen med selvtillit, og er fullt klar over hva vi kan oppnå dersom vi lykkes med planen, sier han.

– Det blir naturligvis litt andre rammer med flere tusener med mennesker på tribunen, noe som vitner om hvilken klubb vi faktisk møter, sier han.

Vil gi en fin opplevelse

EIK-treneren lover at de skal gjøre alt for at det skal bli en fin opplevelse for alle bortesupporterne.

– Vi er utrolig takknemlige for alle tilreisende EIK-supportere. Jeg skal sørge for at vi legger igjen alt vi har på banen for å gi de en god start på sommerferien, sier Bijan.

Han legger heller ikke skjul på at spillerne ser ekstra frem til kampen.

– Det er uten tvil slike kamper vi ser frem til. Det merker jeg på spillerne mine også. De sulter etter å spille slike kamper, og når konkurransen er så høy med samtlige spillere skaderfrie, så er det en krevende oppgave for meg å ta ut et lag, sier han.

– Men det viktigste er at samtlige utgjør en rolle for laget – enten man starter, sitter på benken eller blir hjemme. Hele troppen er alltid viktig, poengterer han.

«Vi er utrolig takknemlige for alle tilreisende EIK-supportere. Jeg skal sørge for at vi legger igjen alt vi har på banen for å gi de en god start på sommerferien». Ojan Bijan

Kamp med stor betydning

FFK ligger foran kampen sju poeng foran EIK. EIK-treneren vet avstanden opp kan bli betydelig med et tap, men det har ikke tatt fokuset.

– Vi er sju poeng fra 1.-plassen med 14 kamper igjen. Det sier seg selv at det er mange poeng å spille for. Med seier er vi der vi skal være. Tap er ikke et alternativ, sier han.

– Alt i alt skal vi være godt forberedt, topp motiverte og vi entrer Fredrikstad stadion med null frykt på søndag, avslutter han.

Share