Kamprapport: FFK – EIK 1-1

Et drømmeskudd fra Markus Naglestad sikret tigrene ett poeng borte mot Fredrikstad.

FFK – EIK 1-1 (1-0)

Rammene kunne knapt vært bedre da søndagens toppoppgjør ble sparket i gang på Fredrikstad stadion. Det var mange tilreisende fra Egersund som viste godt igjen på tribunen. Begge lagene gikk offensivt til verks og før kvarteret var spilt, hadde begge lag fått to store muligheter hver.

Hjemmelaget var hakket bedre enn EIK de første 20 minuttene, men siste delen av omgangen var det EIK som dominerte kampbildet. Mange trodde hjemmelaget tok ledelsen midtveis da ballen ble kriget i mål, men linjedommer avviket korrekt for offside. Noen minutter senere fikk tigrene frispark i farlig posisjon utenfor 16 meteren. Markus Naglestad ladet kanonen og sendte ballen i tverrliggeren. EIK fortsatte å trykke på. Bubacarr Sumareh viste klasse da han tok seg forbi den ene FFK-forsvareren og kom alene med keeper. Dessverre gikk avslutningen rett i klypene på FFK-keeperen.

Scoret i EIKs gode periode

Men i EIKs beste periode, tok hjemmelaget ledelsen med Marius Hagen. Han fikk god tid til å plassere skuddet ned til venstre fra om lag 14 meter. Stillingen ved sidebyttet var 1-0.

EIK kunne startet 2. omgang med å utligne med en gang. De vartet opp med strålende angrepsfotball før minuttet var spilt. Innlegget fra Marcel Wawrzynkiewicz fant veien til Naglestad, men spissen sin avslutning ble fint reddet av FFKs sisteskanse.

Drømmetreff

Det bølget godt frem og tilbake i åpningskvarteret. FFK hadde store muligheter til å øke ledelsen. EIKs sine muligheter ble også større og større. Sumareh forsøkte med et skudd som ble avverget. Da drøye timen var spilt vartet Naglestad opp med et drømmeskudd. Fra 20 meter klemte han til med en markkryper som gikk kontant i mål.

Målet var en skikkelig vitamininnsprøytning for tigrene, som trykket på etter utligningen. Men noe ledermål maktet de ikke å få. Mot slutten av kampen ble begge lag slitne, og kampen dabbet noe av i tempo og kvalitet. Dermed endte det 1-1. Det er et resultat som gjenspeiler kampen på en god måte.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 1, Fredrikstad stadion:

FFK – EIK (1-0)

Mål: 1-0 (41) Marius Hagen, 1-1 (61) Markus Naglestad

Dommer: Andre Holtar Arnholt

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg, Marcel Wawrzynkiewicz, Kevin Jablinski, Kim Robert Nyborg, Stian Sleveland – Chris Sleveland (Juanma Cordero fra 76), Henning Romslo – Sverre L. Larsen (Mathias K. Perttamo fra 89), Markus Naglestad, Erixon Danso (Morten Bjørlo fra 28) – Bubacarr Sumareh

Share