Kamprapport: EIK – Brattvåg 5-0

EIK utspilte Brattvåg og vant 5-0. Det var tredje kamp på rad EIK leverte fem scoringer på hjemmebane.

EIK – BRATTVÅG 5-0 (3-0)

EIK leverte et fyrverkeri av en 1. omgang hjemme mot Brattvåg. De gule og svarte tok kommandoen fra start og det var tydelig at laget gikk på en tidlig scoring. De første ti minuttene fikk gjestene knapt låne ballen av EIK. Vertene rullet opp angrep på angrep, men Brattvåg gjorde en god jobb med å forsvare det konstante EIK-trykket som kom.

Til slutt fikk tigrene betalt for en heftig åpning. Markus Naglestads corner endte til slutt opp hos Stian Sleveland. Han plasserte ballen opp i nettaket til en fortjent 1-0-ledelse. EIK fortsatte å trykke på, og det var bare et tidsspørsmål før nummer to ville komme. Det kom midtveis i omgangen. Igjen var det Markus Naglestad som slo inn et hardt hjørnespark. Etter klabb og babb i feltet fikk Bubacarr Sumareh en fot på ballen rett foran mål, og dermed var det 2-0.

Lekestue

3-0 stod Markus Naglestad for med en kontant avslutning etter målgivende fra Mathias K. Perttamo. Hjemmelaget kunne scoret både nummer tre og fire før hvilen, men tempoet falt betydelig etter 3-0. Brattvåg hadde en gyllen mulighet til å redusere, men avslutningen ble reddet med en god beinparade fra Larsen Berg. Flere scoringer ble det ikke, og stillingen ved sidebyttet var 3-0.

Kampen var i realiteten avgjort til pause, men EIK ville sette to streker under svaret raskest mulig. Det brukte de to minutter på. Markus Naglestad ordnet 4-0 etter vakkert forarbeid fra Sverre L. Larsen.

Klasseforskjell

Brattvåg var aldri i nærheten av å stresse EIK utover i omgangen. Tigrene utspilte til tider gjestene, og det var nesten utrolig at det ikke ble flere scoringer i første del av 2. omgang.

Ikke før i det 85 minutt kom dagens femte scoring for tigrene. Et vakkert angrep endte med en Brattvåg-spiller satte ballen i eget mål etter heftig press fra Sumareh. Innlegget kom fra Naglestad. At det ikke ble flere scoringer, er nesten utrolig. Men EIK leverte en fantastisk kamp i samfulle 90 minutter og vant fullt fortjent.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 1, Idrettsparken:

EIK – Brattvåg 5-0 (3-0)

Mål: 1-0 (13) Stian Sleveland, 2-0 (22) Bubacarr Sumareh, 3-0 (25) Markus Naglestad, 4-0 (47) Markus Naglestad, 5-0 (85) selvmål,

Dommer: Adrian Bjørkhaug Gjendemsjø, Tertnes Fotball

Tilskuere: 432

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Kevin Jablinski, Kim Robert Nyborg, Stian Sleveland – Chris Sleveland (Kenneth Grande fra 71), Henning Romslo – Sverre L. Larsen, Markus Naglestad, Mathias K. Perttamo (Morten Bjørlo fra 68) – Bubacarr Sumareh

Share