Kjekk vår og sommer for EIK Jenter 11

Det har vært en innholdsrik og kjekk vårsesong for EIKs Jenter 11. Det foreløpige høydepunktet har vært Sør Cup.

UNGDOMSAVDELINGEN

EIK Jenter 11 har i år hatt to lag der begge lagene spiller 7-er fotball. De startet sesongen med turnering på Klepp i begynnelsen av april, der ble det et par tap, men flest seire.

I serien har de også hatt både seire og tap. Laget har trent to ganger i uken der de har hatt litt ulikt fokus på treningene. Før sesongen fikk EIK-jentene en del nye spillere som har vist god fremgang og utvikling gjennom vårsesongen.

Lagfest

Årets fotballsesong ble avsluttet med «lagfest» på Lucky Bowl. Der deltok hele laget, som består av 18 spillere.

For mange av jentene ble nok årets store høydepunkt Sør Cup, som de endelig var gamle nok til å delta på. Her hadde de noen kjekke dager sammen med lagvenninner og andre lag fra klubben. Det ble noen tap, men flest seire her også. De hadde i tillegg tre spillere på laget som fikk utdelt «grønt kort» fra motstanders trenere som bevis på god oppførsel på banen. Det var stas for både jentene og trenerne.

Nå gleder de seg stort til å ta fatt på en spennende høstsesong.

Share