Flott vårsesong av Jenter 13

EIKs jenter 13 har hatt en artig og flott sesong så langt – både på og utenfor banen.

UNGDOMSAVDELINGEN

Jenter 13-laget er en stor sammensveiset og inkluderende gjeng. Selv om de i serien har ett lag på nivå 1 og ett på nivå 2, så rulleres det mellom nivåene. På treningene er de ett lag, og det viser at de er med på å gjøre hverandre gode. Dette har de nok også hatt gevinst av i kamper og turneringer denne våren.

Jentene har trent stort sett tre ganger i uken hele våren, og treningsframmøte er veldig bra av samtlige. De har ett godt støtteapparat rundt seg med hele 4 trenere, og en veldig ivrig foreldreskare som møter opp uansett om det er hjemme eller bortekamp, dersom det passer.

Verter for turnering

I februar arrangerte EIK egen J13 turnering i Espeland-Hallen, og her stilte de med 3 lag. Der siste laget bestod av stort sett J12-spillere pluss rullering av J13-spillere. Det deltok totalt 12 lag, og A-finalen bestod av 2 EIK-lag.

Jentene deltok også på Hinna-turnering i april, og der gikk de helt til topps etter å ha spilt en spennende finale på Viking Stadion.

I serien har begge lagene gjort det veldig bra så langt.

Leder tabellen

1-er laget leder tabellen, dog med en kamp mer spilt enn neste lag. De har spilt 1 uavgjort, og tapt 1, resten er seire.
Mens 2-er laget leder tabellen suverent med 4 poeng på neste lag. De har kun spilt 2 uavgjort, og vunnet resten.

Men det er ikke bare trening som må til for å få til godt lagspill, også det sosiale utenfor banen er viktig. De har solgt bambus-sokker for å få inn penger som kan brukes til sosiale ting. Før sommeren hadde jentene «lagfest»  i B&G sine lokaler på Hovland. Der brukte de noen av pengene til pizza, brus og digg. Noen foreldre hadde lagt forskjellige aktiviteter, blant annet quiz om trenerne. Det hadde vært veldig kjekt.

I sommer har også Jenter 13 deltatt på Dana Cup sammen med 8 andre EIK-lag. Det ble en stor suksess med mye gode prestasjoner på banen og kjekke sosiale aktiviteter utenfor fotballbanen.

Share