Bijan: – En god sliteseier

EIK-trener Ojan Bijan lovpriser spillerne sine etter 2-1-triumfen mot Arendal.

ARENDAL – EIK 1-2 (1-1)

EIK tok sin første borteseier siden Vidar ble slått i april. De gule og svarte leverte en svært god bortekamp, og særlig i 2. omgang var de solide i gjennomføringen.

– Dette var en fantastisk opptreden av spillerne. En sliteseier på bortebane mot et godt lag smaker ekstra deilig. Alle la inn så mye arbeid og dedikasjon i denne kampen, sier Bijan.

– Jeg etterspurte ubetinget kjærlighet fra spillerne mine overfor hverandre utpå banen, og det er nøyaktig det de viste. Kanskje litt kleint, men fotball er følelser, fortsetter EIKs hovedtrener.

Viste kjærlighet

Det var ikke bare spillerne som viste kjærliget.

– Vi fikk også masse kjærlighet og støtte fra tribunen. Det var utrolig motiverende å se så mange hadde tatt turen for å oppleve kampen sammen med oss, og jeg er glad vi kunne gi de en god opplevelse til slutt, uttaler han.

«Vi fikk også masse kjærlighet og støtte fra tribunen. Det var utrolig motiverende å se så mange hadde tatt turen for å oppleve kampen sammen med oss». Ojan Bijan

Selv om EIK leverte en god kollektiv innsats, var det gode enkeltprestasjoner som sørget for tre poeng.

– Det hjalp naturligvis på med enkeltprestasjoner fra flere idag, men det er det kollektive som regjerer på en dag som dette og det kan jeg bare være stolt over, sier han.

Fredrikstad neste

Førstkommende lørdag venter Fredrikstad på Husabø. Fokuset er allerede rettet mot den viktige kampen.

– Nå stopper feiringen, og arbeidet inn mot neste kamp begynner. Det blir en konsentrert uke med mye fokus på hva som venter oss og hva vi ønsker skal vente vår neste motstander, avslutter han.

Foto: Kjell Åvendal

Share