– Vi vil lage folkefest for hele byen

Billettsalget foran EIKs jubileumsfest i Byteltet 14. september har gått bra. Men fortsatt kan du sikre deg billett til arrangementet! – Dette er en folkefest for alle, sier Kenneth Andersen.

JUBILEUMSFEST

Den store jubileumsfesten som skal markere at EIK fyller 100 år nærmer seg med stormskritt. Lørdag 14. september braker det løs i Byteltet i Egersund sentrum.

Det blir masse god underholdning. Knut Skeie Solberg skal lede det hele fra scenen. Underholdningen står blant annet Låvaberget, Show Chow og Love Guns for.

– Vi gleder oss stort til fest, sier Kenneth Andersen.

Den daglige lederen minner om at jubileumsfesten ikke bare er for EIK-sympatisører, men for alle som har lyst.

«Vi ønsker å lage en folkefest for hele Egersund i Byteltet lørdag 14. september. Vi ønsker at den vanlige mann i gata også vil delta – for dette blir virkelig moro». Kenneth Andersen

Et arrangement for alle

– Vi ønsker å lage en folkefest for hele Egersund i Byteltet lørdag 14. september. Vi ønsker at den vanlige mann i gata også vil delta – for dette blir virkelig moro. Underholdningen vi byr på, er noe for en hver smak, smiler Andersen.

«Alle er hjertelig velkomne til å melde seg på». Kenneth Andersen

– Alle er hjertelig velkomne til å melde seg på, sier han.

Andersen presiserer også at man IKKE må være EIK-medlem for å kunne melde seg på.

For å sikre deg billett, kan du sende e-post til kenneth@eikfotball.no. Du kan også ta turen til Dressmagasinet i Egersund sentrum hvor de har billetter tilgjengelig for salg. På lørdagens seriekamp i PostNord-ligaen mellom EIK og Fredrikstad vil du også få muligheten til å kjøpe billetter til jubileumsfesten.

Til nå er det solgt i overkant av 250 billetter.

Her blir det folkefest for alle lørdag 14. september. Husk å sikre deg billett!

 

Share