Sparebanken Sør blir ny Premiumpartner

Sparebanken Sør har signert på en sponsoravtale med EIK Fotball som strekker seg ut 2021.

NY SPONSOR

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at Sparebanken Sør blir ny premiumpartner i klubben. Avtalen med tigrene gjør de til en av klubbens mest betydningsfulle sponsorer.

Samarbeidet skal strekker seg til 2021.

Storbank

Sparebanken Sør er en av landets største regionsparebanker med hovedkontor i Kristiansand. Banken har i alt 34 kontorer fordelt på Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark og Rogaland.

Sparebanken Sør sin logo vil pryde på A-lagsdrakten allerede fra lørdagens seriekamp i PostNord-ligaen hjemme mot Fredrikstad.

– Dette er en avtale vi er svært glade for. Sparebanken Sør er en nasjonal aktør, og denne avtalen viser at EIK Fotball har blitt en attraktiv samarbeidspartner på nasjonalt nivå, sier daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen.

«Dette er en avtale vi er svært glade for. Sparebanken Sør er en nasjonal aktør, og denne avtalen viser at EIK Fotball har blitt en attraktiv samarbeidspartner på nasjonalt nivå». Kenneth Andersen

Markant profilering

I tillegg til å være på A-lagsdrakten, vil sponsoren også profileres på EIKs damelag, rekruttlaget og klubbens juniorlag.

– Vi ser frem til et godt samarbeid med Sparebanken Sør. De er virkelig en spennende samarbeidspartner, fortsetter Andersen.

Sparebanken Sør ble for øvrig Eigersund kommune sin nye bankforbindelse dette året.

– Det er en bedrift i god utvikling, og vi er takknemlige for at vi nå kan bygge en god og solid relasjon med dem, sier Andersen.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om sponsoravtalen med Sparebanken Sør på våre nettsider over helgen. Besøk gjerne deres nettsider her.

Share