Kamprapport: EIK – FFK 1-0

Markus Naglestad ble matchvinner da EIK slo Fredrikstad 1-0 på Husabø.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 1:

EIK – Fredrikstad 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 (52) Markus Naglestad

Dommer: Jon Romuld Håversen, Gimletroll

Tilskuere: 602

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Kevin Jablinski, Kim Robert Nyborg, Stian Sleveland (Herman Kleppa fra 85) – Chris Sleveland, Henning Romslo – Kenneth Grande (Erixon Danso fra 67), Markus Naglestad, Morten Bjørlo (Mathias K. Perttamo fra 67) – Bubacarr Sumareh

Innbyttere: Ignas Driomovas, Marius Andersen, Sverre L. Larsen, Sander Haugstad, Erixon Danso, Herman Kleppa, Mathias K. Perttamo

SAMMENDRAG

Det var målløst til pause i toppoppgjøret på Husabø. Begge lag hadde hver sine store sjanser, og det var tydelig at det var to gode lag som var i aksjon. Visst noen av lagene skulle ledet til pause, burde det vært EIK. De var nærmest å ta ledelsen flest ganger. Både Kenneth Grande og Chris Sleveland hadde hver sin store sjanse med skudd fra distanse. FFK sin største mulighet kom også på langskudd, men forsøket fra 18 meter strøk stolpen.

Det ble imidlertid ingen scoringer, og dermed var det 0-0 til pause.

2. omgang startet på mange måter likt som i den første. Men sju minutter ut i omgangen fikk tigrene en gyllen overgangsmulighet. Markus Naglestad og Bubacarr Sumareh fikk en 2 mot 1 situasjon. Naglestad fosset mot mål og gjorde ingen feil da han limet ballen ned i hjørnet til 1-0. Husabø eksploderte av glede.

I perioden etter scoringen la FFK press på EIK, men tigrene gjorde en god forsvarsjobb, og fikk ryddet unna det som kom. Utover i omgangen tok hjemmelaget tilbake kontrollen i kampen. De kom på flere farlige visitter som kunne endt med mål.

Mot slutten av kampen så EIK ut til å ha kontroll. FFK fikk aldri etablert noe betydelig press, og EIK kunne juble for en viktig seier, en seier som sett kampen under ett var fortjent.

 

Share