Spennende kamp for EIK-damene

EIK-damene halte i land viktig seier.

FRØYLAND/BRYNE 2 – EIK 2-3 (0-2)

EIK 1 reiste tirsdag kveld til Jæren for å møte tabell nabo Bryne/ Frøyland. EIK har vist fin fremgang i det siste og ville stå på for å gå forbi Bryne 2. på tabellen. Når kampen startet var det likevel Bryne som fikk litt grep om kampen uten at noe av lagene kom til de store mulighetene. EIK slet med å komme opp i motstanderen og var i tillegg veldig unøyaktige i eget pasningsspill.

Etter snaue halvtimens spill så det ut som EIK våknet opp, Martine Klippen spilte ballen perfekt gjennom til Konstance Landro som sikkert plassert ballen i mål. Denne perioden satt pasningene og løpene stemte, så bare noen minutter senere er det Konstanse Landro som spiller Stine Nuland som skyter ballen kontant i mål. Bryne 2 får en stor mulighet men Silje Kvamsø i EIKs mål får litt hjelp av stolpen som hindrer redusering.

Startet med Bryne-press

Andre omgang starter med et stort Bryne press, så når EIK damen ikke klare å få ut ballen fra egen sekstenmeter på tre forsøk takker Bryne for hjelpen og skyter den i mål. Nå kommer EIK og inn i kampen igjen og kampen står litt og vipper.

Men når Stine Nuland bestemmer seg for at nå presse høyt opp på Brynes halvdel vinner ballen tilbake vender bort et par brynespiller før hun servere ballen nydelig inn til Konstanse Landro som setter inn 3-1 til EIK. Resten av kampen har EIK stort sett god kontroll og burde nok satt inn ett par mål til. To minutter på overtid misser EIK i et oppspill som kantspilleren til Bryne snapper, hun løper litt for enkelt fra og får litt enkelt plasser ballen i mål til 2-3. Det neste som skjer da er bare at dommeren blåser av kampen.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, B&G banen.

Frøyland/Bryne 2 – EIK 1 (0-2) 2-3

Mål:

Dommer: Alf Inge Jåtten, Klepp IL. God.

EIKs lag: Silje Kvamsø, Charlotte Olsen, Kamilla E. Hansen, Cecilie Aamodt, Silje T. Stavnheim, Emma Høyen, Nora Aakre, Stine Nuland, Sekine Netland, Martine Klippen og Konstanse Landro.

Benytte innbyttere: Lone Hovland og Julie Karin Josdal

Share