Bijan: – En herlig snuoperasjon

– Medisinen i pausen var å glemme 1. omgang. Det sier EIK-trener Ojan Bijan etter tigrenes imponerende snuoperasjon etter sidebyttet mot Sola torsdag kveld.

SOLA – EIK 2-5 (1-0)

Mange trodde det gikk mot en bekmørk kveld for EIK da Solas Jens Jonasen sendte i vei en rakett fra 20 meter opp i vinkelen og Sola ledet 2-0. De gule og svarte hadde frem til da levert en syltynn prestasjon. Men så skjedde det noe. Plutselig satt kombinasjonsspillet, og da Sverre Larsen fikset redusering, var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli for EIK. Det endte med dem fulltreffere.

– Medisinen i pausen var å glemme 1. omgang. Den var ikke god, sammenfatter EIK-trener Ojan Bijan.

– Likevel var det noe positivt å hente ut fra de første 45 minutten Nicolai Larsen Berg sine fantomredninger gjorde at vi var med i kampen. Vi fikk medvind etter pausen, og vi så potensiale for å utnytte rommene til Sola. Samtidig fikk vi løst hvordan vi skulle håndtere presspillet, fortsetter Bijan.

«Medisinen i pausen var å glemme 1. omgang» Ojan Bijan

Oppvisning

Den siste halvtimen av oppgjøret på Sola ble en oppvisning og leksjon i attraktiv angrepsfotball fra EIKs side. Flere mønsterangrep ble produsert, og det hadde ikke vært noe å si på at seiersmarginen hadde vært større.

– Alt i alt leverte ikke guttene en fin bursdagsfest til meg, men heller en overraskelsesfest som inneholdt en imponerende snuoperasjon, sier Bijan.

«Alt i alt leverte ikke guttene en fin bursdagsfest til meg, men heller en overraskelsesfest som inneholdt en imponerende snuoperasjon». Ojan Bijan

– Jeg er fantastisk stolt og privilegert av å kunne jobbe med denne gjengen. Uansett hvem som spiller, og ikke spiller, så viser de et kameratskap og samhold som vi bare kan nyte fra sidelinjen, avslutter bursdagsbarnet Bijan.

EIKs neste seriekamp er hjemme mot Levanger søndag 15. september på Husabø.

Foto: Kjell Åvendal

Share