EIK-rekruttene med surt tap

EIK-rekruttene tapte knepent 1-0 borte mot Sunde etter en straffescoring ti minutter før slutt.

SUNDE – EIK 1-0 (0-0)

EIK 2 gikk på et skikkelig surt nederlag da Sunde vant 1-0 etter en straffescoring ti minutter før slutt. Gjestene klarte aldri å svare, og måtte dermed innse at det ble null poeng med hjem i bagasjen til Egersund.

Det var imidlertid EIK som startet klart best, og i åpningskvarteret dominerte det unge mannskapet mot hjemmelaget. Godt spill til tross, laget maktet ikke å omsatte det i store sjanser. Den største fikk Vetle Elvestrøm, men sjansen gikk over mål.

Sunde jobbet seg inn i kampen, og i løpet av de siste 20 minuttene av omgangen, hadde laget to store sjanser. Den ene på et innlegg og den andre på et hjørnespark. Stillingen ved pause var 0-0.

Etter hvilen var det hjemmelaget som tok kontroll i kampen. EIK-rekruttene var til tider heldige som ikke havnet under etter at Sunde kom til flere store sjanser. Kampens eneste scoring kom på et straffespark ti minutter før slutt.

Foto: Ørjan Nodland

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon

Sunde – EIK 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 (80)

Dommer:

EIKs lag: Ignas Driomovas – Endre Hetland, Ola T. Stangeland, Hallvar Steinskog, Theodor F. Hein – Stian N. Østebrød, Georg O. Sørensen, Piotr Kowalik, Elias Steinskog – Vetle B. Elvestrøm

Reserver: Sander Andersen, Eskil F. Gjerde, Kjetil B. Olsen

Share