Alt rigget og klart til fest

Byteltet er pyntet i EIK-farger og i kveld er flere hundre feststemte EIK-folk klare til å feire klubbens 100-årsjubileum.

100-ÅRSJUBILEUM

Det er fortsatt ikke for sent å skaffe seg billetter. Dressmagasinet i sentrum selger billetter til den store festen frem til stengetid i dag. Billetter som fremdeles ikke er hentet, kan hentes ved inngangsporten i Byteltet når festen starter klokken 17.00.

– Nå har vi fått alt på plass, og jeg synes det har blitt virkelig bra. Dette blir en verdig 100-årsfeiring, sier daglig leder Kenneth Andersen i EIK Fotball.

«Nå har vi fått alt på plass, og jeg synes det har blitt virkelig bra. Dette blir en verdig 100-årsfeiring». Kenneth Andersen

Festen i Byteltet avsluttes klokken 23.00 i kveld. Bar Tender i Gågaten inviterer til Afterparty like etterpå. 

Program:

17.00: Dørene åpner, velkomstdrink og mingling

18.00: Velkommen til jubileumsfest. Showet starter!

18.30: Maten blir servert

Vi byr på masse god underholdning fra scenen. På scenen står blant annet Show-Chow, Låvaberget og Love Guns. Konferansier er Knut Skeie Solberg.

Sitteplasser: Man får ikke tildelt sitteplasser på forhånd. Alle velger selv hvor de vil sitte, og hvem de vil sitte med.

Antrekk: I invitasjonen står det “pent antrekk”. Det betyr klær som man selv føler seg bra med. Det er ingen krav til dresskode.

Salg av drikke: Det blir salg av drikke fra egen bar i Byteltet.

Aldersgrense: 18 år

 

Share