– Det må jobbes knallhardt videre

Tigrene står med fire strake triumfer. Kommer den femte i jubileumshelga hjemme mot Levanger?

EIK – LEVANGER SØNDAG KLOKKEN 15.00

Det er en spesiell helg for klubben. Vi er midt i 100-årsmarkeringen av klubben, og på søndag kan A-laget gi klubben en flott gave på forskudd med seier dagen før 16. september, som er EIKs offisielle bursdag.

De gule og svarte tar i mot Levanger, et lag som er tabellnabo med EIK, men avstanden opp til tigrene er på sju poeng. Den kan bli redusert til fire med seier for gjestene, og økes med ti poeng dersom det blir hjemmetriumf. EIK-trener Ojan Bijan er tydelig på hva som kreves av spillerne om de skal gjøre en solid prestasjon mot Magnus Powells menn søndag.

– Det er ingen magisk knapp vi kan trykke på, ting skjer ikke av seg selv. Det som har vist igjen siste fire ukene, er resultatet av knallhardt og dedikert arbeid fra samtlige i troppen og trenerteamet, uttaler Bijan.

«Det er ingen magisk knapp vi kan trykke på, ting skjer ikke av seg selv. Det som har vist igjen siste fire ukene, er resultatet av knallhardt og dedikert arbeid fra samtlige i troppen og trenerteamet». Ojan Bijan

Må være sultne

Bijan mener sulten og fokuset på være til stede om de skal fortsette poengsankingen.

– Det blir samme mentalitet og samme inngang inn mot Levanger på søndag. Vi må være sultne nok og smarte nok til å håndtere kampen på riktig måte, fortsetter EIK-treneren.

Levanger er et lag som har et høyt toppnivå, og kan på sitt beste slå hvem som helst. Laget har jobbet godt denne uken med å forberede seg.

– Det blir et spennende oppgjør mot et godt organisert lag, vi har respekt for Levanger, men frykter ingen, avslutter han.

Søndagens kamp i Idrettsparken har avspark klokken 15.00.

Share