Kjekk hospitering hos Klepp

EIKs jenter 13 hadde en inspirerende dag hos Klepp denne uka.

JENTER 13

Onsdag 18.09 var EIK’s J13 invitert til trening på Klepp med instruktører fra Klepp.  Preben Stangeland, som er utviklingsleder i Klepp, ledet treningen. Han hadde med seg en assistent fra Klepp Akademiet. Preben er i tillegg med som trener både på Sone og Kretslag Jenter 13.

Det var et kjekt avbrekk fra vanlige treninger,  og bidrog kanskje til litt ekstra innsats hos de fleste. Jentene synes det var en kjekk trening. De hadde flere øvelser, og avsluttet med liten intern turnering med tre lag. De håper det blir flere slike treninger framover.

Etter treningen ble det pizza, og så avslutning som tilskuere på J19 NM-kampen mellom Klepp og Amazon Grimstad, der Klepp gikk av med seieren.

Share