EIK-rekruttene sikret viktig poeng borte mot Vidar 2

Et ungt EIK 2-lag spilte 2-2 borte mot Vidar 2 mandag kveld.

VIDAR 2 – EIK 2 2-2 (0-1)

Det ene poenget de gule og svarte sikret seg på Lassa mandag kveld kan vise seg å bli svært viktig med tanke på å unngå kvalifiseringskamp eller direkte nedrykk for å beholde plassen 4. divisjon.

EIK-rekruttene tok ledelsen snaue ti minutter før pause. Stian N. Østebrød sørget for 1-0 da han satte inn en retur fra 16 meter. Frem til da hadde det vært en jevnspilt kamp hvor ingen av lagene hadde dominert noe særlig.

Slo tilbake

Etter hvilen gikk hjemmelaget hardt ut i jakten på å få en tidlig utligning. Den kom da andre omgang bare var sju minutter gammel. Bare fem minutter senere tok Vidar  ledelsen, og plutselig var forutsetningene snudd. EIK måtte jakte utligning. Det unge laget viste karakter og slo tilbake bare noen få minutter senere da Hallvar Steinskog kranglet ballen i mål til 2-2.

Flere scoringer ble det ikke, og det unge EIK-mannskapet kunne konstatere at de tar med seg et viktig poeng hjem til Egersund. EIK 2 står nå med 18 poeng. Det er kun to poeng ned til Midtbygdens, som nå innehar kvalifiseringsplassen/direkte nedrykk.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, avdeling 1:

Vidar 2 – EIK 2 2-2 (0-1)

Mål: 0-1 (36) Stian N. Østebrød, 1-1 (52), 2-1 (57), 2-2 (63) Hallvar Steinskog

Dommer: Lucian Popa, Austrått IL

EIKs lag: Ignas Driomovas – Endre Hetland, Hallvar Steinskog, Vetle B. Elvestrøm, Frode V. Samuelsen – Ola T. Stangeland, Elias Steinskog, Theodor F. Hein, Stian N. Østebrød, Eskil F. Gjerde – Ole H. Madsen

Reserver: Sander O. Andersen, Brian Stapnes, Tobias J. Skogen, Sebastian Ø. Sæstad

Share