Spennende kamp for damelaget

Nok en gang ble det målrikt da EIK-damene var i aksjon på fredag. De kunne til slutt juble for 5-3-seier mot Haugar 2.

EIK – HAUGAR 2 5-3

I helgen spilte EIK 1 hjemme mot Haugar 2, dette skulle på papiret bli en kamp der EIK tok føringen og kunne spille seg frem til 3 nye poeng. Så er det som det pleier at kampene skal spilles, EIK startet meget bra og gikk opp i 1-0 med Konstanse Landro etter et nøyaktig innlegg fra Emma Høien. Bare noen minutter senere slår Martine Klippen en corner mot bakre stolpe, der møter Charlotte Olsen og skyter ballen kontant i mål 2-0. Etter dette slakker EIK litt av og blir litt mindre nøyaktige. Dette utnytter Hauger fult ut og setter inn 2-1 og 2-2 på to minutter.

Men omgangen er ikke over med dette for når Sekine Netland finner Konstanse Landro med et utsøkt gjennomspill gjør sistnevnte ingen feil og setter inn 3-2. EIK gir seg ikke med dette så når Konstanse spiller gjennom Martine Klippen pirker hun like godt inn 4-2. Like etter får Martine Klippen kanontreff og alle mener stillingen er 5-2, men dommeren er av en annen oppfatning og annullerte målet for offside. Hauger benytter seg fult ut av denne muligheten og setter kjapt i gang med et langt fremspill så spissen setter inn bak EIK keeper 4-3. EIK lar seg ikke knekke og når Sekine Netland får muligheten setter hun sikkert ballen i mål 5-3, som blir pauseresultatet.

Etter første omgang der det hadde skjedd mer en det pleier i løpet av en hel kamp, var det en viss spenning til om dette kunne fortsette. Det kunne det, for andre omgang var knapt begynt da det glipper litt i en markering og Hauger skaper ny spenning i kampen og setter inn 5-4. Det er høyt tempo og EIK damene er fast bestemt at denne kvelden skal de ikke tape kampen i sluttminuttene.

Så når Konstanse Landro igjen finner Sekine Netland som sikkert øker ledelsen til 6-4 tror alle at dette skal gå. Men før jubelen fra målet har stilnet har Haugar vært frempå og redusert til 6-5. Siste kvarteret blir spennende men denne kvelden holder EIK damene unna og vinner helt fortjent 6-5. Fortsatt har EIK-damene et håp om å klatre opp til 2.plass på tabellen med 3 kamper igjen av sesongen.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, B&G Banen.

EIK – Haugar 2 (5-3) 6-5

Mål: 1-0 (7) Konstanse Landro, 2-0 (11) Charlotte Olsen, 2-1 (18) Haugar, 2-2 (20) Haugar, 3-2 (22) Konstanse Landro, 4-2 (27) Martine Klippen, 4-3 (33) Haugar, 5-3 (37) Sekine Netland, 5-4 (47) Haugar, 6-4 (75) Sekine Netland, 6-5 (76) Haugar.

Dommer: Svein Magne Osnes. Hinna Fotball, Ok.

EIKs lag: Silje Kvamsø, Charlotte Olsen, Kamilla E Hansen, Stine Nuland, Silje T. Stavnheim, Emma Høien, Julie Karin Josdal, Nora Aakre, Sekine Netland, Martine Klippen og Konstanse Landro.

Benytte innbyttere: Kamilla Vigrestad og Cecilie Aamodt.

Share