EIK-rekruttene tapte knepent for Eiger

EIK 2 tapte lokaloppgjøret mot Eiger 2-1 på Husabø.

EIK – EIGER 1-2 (0-1)

En scoring tidlig i 1. omgang og en tidlig scoring i 2. omgang var nok for Eiger til å sikre alle tre poengene mot de gule og svarte på Husabø i høstkulden på Husabø mandag kveld.

Hans Marius Slettebø ga rødtrøyene ledelsen allerede da fem minutter var spilt. Han fanget opp en retur og ordnet for ledelse. Før sidebyttet var det jevnt, men Eiger var det førende laget, og det var ikke ufortjent at gjestene gikk i garderoben med ledelsen 1-0.

Økte ledelsen tidlig

I andre omgang fikk Eiger en ny drømmestart på omgangen. Simen Haughom fosset gjennom EIK-forsvaret og banket inn 2-0. Eiger sikret seg dermed et svært gunstig utgangspunkt for resten av oppgjøret. I et jevnspilt oppgjør hadde EIK en gyllen mulighet til bringe inn ny spenning i kampen med en redusering, men forsøket fra Aleksander Årstad etter en corner gikk like over mål.

Ti minutter før slutt reduserte Morten Bjørlo på straffespark etter at Marius Andersen ble felt. Tigrene jaktet utligning på tampen, men den kom aldri. Gjestene kunne til slutt juble for seier i lokaloppgjøret med 2-1-seier. Det betyr at Eiger fortsatt har muligheter til å ta 1.-plassen i 4. divisjon.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4. divisjon, avdeling 1:

EIK – Eiger 1-2 (0-1)

Mål: 0-1 (5) Hans Marius Slettebø, 0-2 (50) Simen Haughom, 1-2 (80) Morten Bjørlo

Dommer: Mischa Kellerhals, Orre IL

EIKs lag: Ignas Driomovas – Endre Hetland, Hallvar Steinskog, Ola T. Stangeland, Marius Andersen – Adonis Brahimi, Aleksander Årstad, Georg O. Sørensen, Sander Haugstad – Ole H. Madsen, Morten Bjørlo

Reserver: Sander O. Andersen, Theodor F. Hein, Stian N. Østebrød, Vetle B. Elvestrøm, Elias Steinskog, Piotr J. Kowalik

Share