Sølv og gull til Jenter 13 på Trollcup

I helgen deltok J13 med to lag på Trollcup i Kristiansand.

TROLLCUP

I helgen deltok J13 med to lag på Trollcup i Kristiansand. De stilte med ett 11-lag i J14 klassen, og ett 9-er lag i J13 klassen. I tillegg til 20 spillere fra EIK, så var også 6 spillere fra Eiger med på turnering. Stor takk til Eiger J13 spillere som ville være med, slik at det ble mulig å delta med 2 lag, og mest mulig spilling for alle.

Alle spillerne, og mange av foreldrene, reiste ned fredag ettermiddag. Jentene overnattet på Lovisenlund skole, samme skole som i fjor. De ble innkvartert på to klasserom, og Eiger-spillerne ble vel mottatt og gled fort inn i gjengen. Kvelden ble brukt til å komme på plass, og pizza ble bestilt til skolen.

9’er laget var først ute med kamper lørdag morgen. De skulle spille alle sine kamper på gamle Kristiansand stadion. Fryktelig sur vind og iskald start klokken 08:35 mot Lillesand som endte 0-0. De neste kampene vant EIK hhv 2-0 (Aurora Fluge, Oda Mong) mot Forus Gausel, og 2-0 (Aurora Fluge, Nora G. Viggen (Eiger) ) mot Randesund. De ble dermed puljevinner med 2 poeng mere enn neste lag, Lillesand, og klare for kvartfinale på søndagen.

Tid til sosiale aktiviteter

Siden de var tidlig ferdig med kampene, ble det også tid til andre sosiale sysler for 9’er laget. De benyttet resten av lørdagen til bading i Aquarama og shopping på Sørlandssenteret. Noe som jentene syntes var helt topp 🙂

11’er laget startet ikke kampene før 12:40 i Torridal. Her var det ikke fullt så sur vind, men fortsatt kaldt. Første kampen var mot Bryne, og jentene fikk en god start og vant 2-0 (May Elin Myklebust (Eiger), Oda Sæstad).

Litt ventetid på neste kamp, men heldigvis var det en god håndballhall som ble benyttet til å varme seg mellom kampene, og også diverse aktiviteter å fordrive tiden med. Turneringsansvarlige sørget også for at jentene fikk servert middag i Torridal. Utrolig bra, så slapp en å frakte spillerne til matservering på universitetet. Neste kamp mot Gimletroll, endte 1-0 (Dina Arntsen) til EIK, og også siste kamp endte 1-0 (Oda Sæstad) til EIK mot Hinna. Fantastisk jobbing av hele laget, som endte med fortjent puljeseier – 3 poeng foran neste, Hinna, og rett til semifinale på søndagen.

En fantastisk dag for begge lag, der ingen av dem tapte noen kamper, og ingen baklengsmål! Veldig kjekt, også å se at Eiger-jentene gled rett inn og spilte så bra sammen med resten av EIK-jentene. Uten disse, så hadde det ikke vært mulig å stille med to lag. Det er flott at klubbene kan samarbeide for å få best mulig tilbud til spillerne, uavhengig klubb.

Felles middag

Lørdag kveld var alle spillerne inkludert mange foreldre og søsken samlet til fellesmiddag på Egon på Sørlandssenteret. Det var booket bord til 65 stykker, og alle plassene ble fylt. Veldig koselig tiltak som både spillere og øvrig familie satte stor pris på.

Heldigvis hadde ingen av lagene tidlig kamp søndag morgen, slik at det ble god tid for jentene til å pakke madrasser, dyner, puter og alle tingene sine utav skolen før kampene tok til. Foreldrene hjalp med utrydding, soping og sette opp pulter og stoler på plass igjen. Fort gjort når mange er med å bidrar.

Som dagen før, var det 9’er laget som var først ute med kamp. Samme plass som dagen før, og like kaldt, men i tillegg regn/sludd. Ikke optimalt spillevær, men det var jo likt for alle. De startet kl 1145 mot Hinna 1, og slo dem 3-1 (Aurora Fluge 2, Nora G. Viggen (Eiger)).
Videre i semifinalen, så fikk de Hinna 2, og vant da 3-0 (Amalie Hovland, Nora G. Viggen (Eiger) 2). Kjempeglade jenter klar for finalen i J13 gruppen !
Det var ett ukjent lag i finalen – akademilaget Hvit-Rød Oslo Futsal, og dessverre så  ble de for sterke, og resultatet ble 0-3 til Hvit-Rød Oslo Futsal. Men for en flott turnering likevel, 2 plass er kjempebra.

11’er laget hadde fått walkover til semifinale pga antall lag påmeldt i J14. Av 3 puljer, gikk 2 puljevinnere direkte til semifinale. Dessverre for våre jenter, så endte det med at de møtte J14 fra EIK i semifinalen. Jentene syns ikke det var så veldig kjekt å møte egen klubb i semifinalen, men da ville i alle fall ett EIK-lag komme til finalen. Jentene stod på og jobbet iherdig, kjempet og fikk til en del fint spill og hadde flest sjanser. Det endte til slutt 2-0 (Oda Sæstad, Elise Mjølhus (Eiger).

Finale mot Randaberg

I finalen var det Randaberg som stod på andre siden av banehalvdelen. Randaberg ble nr 2 i 1ste divisjon J14 i år, så det visste jentene kom til å bli en hard kamp. Det ble ikke så mye fint spill, men for en innsats av jentene, det var fantastisk å se på ! Kjempet med nebb og klør, og det lyste lang vei at dette var noe de ville vinne. Og det endte til slutt 2-0 (Sunniva Teige (Eiger), Dina Arntsen) til EIK !! For en prestasjon ! Vill jubel fra spillere og foreldre.

Og også gratulerer til Othilie Fossmark som vel fortjent ble kåret til finalens beste spiller, og fikk utmerkelse for dette av arrangøren.

Kjempeflott presentasjon av J13 – sølv i J13, og gull i J14 klassen !

Nå er det bare finalen in OBOS-cup igjen, og den går av stabelen førstkommende søndag (10.11) kl 0930 i Randaberg Arena mot KFUM Stavanger.

Lagbilde 9-er:

Bak f.v.: Ane Myklebust (Eiger), Regine Myklebust (Eiger), Amalie Hovland, Ingrid Grude, Synne S. Petterson, Gine Ørsland

Midt f.v.: Ine Rosland, Aurora Fluge, Oda Mong, Andrea Sæstad, Nora G. Viggen (Eiger)

Framme: Malin Mikalsen

Lagbilde 11-er:

Bak f.v.: Tilla Klippen, Elise Mjølhus (Eiger), May Elin Myklebust (Eiger), Sofie Efteland, Othilie Fossmark, Elisabeth Skårland, Vilde Grøsfjell, Sunniva Teige (Eiger), Lullun Samte

Framme f.v.: Elina T. Havsø, Oda Sæstad, Dina Arntsen, Kine Lædre, Iris Hadland

Share