Jenter 13 vant OBOS-cup

EIKs jenter 13 avsluttet sesongen med å gå til topps i OBOS-cup.

UNGDOMSAVDELINGEN

Søndag spilte Jenter 13 finalen i OBOS-cup i Randaberg Arena mot KFUM Stavanger. Avspark var klokken 09:30, så jentene fikk en tidlig start søndags morgen.

EIK åpnet svakt, men klarte likevel å få mål etter kun 3 minutter, scoring av Oda Sæstad. KFUM holdt trykket, og hadde mye flott spill, og farlige angrep. Men forsvar, og ikke minst sisteskanse – Iris Hadland – ryddet flott opp. Mot slutten av omgangen scoret Oda Sæstad igjen, men rett før pause klarte også KFUM å få ett mål. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 2-1 til EIK.

Etter 9 minutter i andre omgang, satte Oda Sæstad igjen ballen til side for keeper og i mål. Etter dette så det ut til at luften gikk litt ut av KFUM, og EIK fortsatte presset. Oda Sæstad satte ytterligere 2 mål, mens Vilde Grøsfjell avsluttet målkalaset med ett hardt skudd. Sluttresultatet ble 6-1 til EIK, men hadde det blitt avgjort på best spill, så var KFUM bedre på søndag.

Men det er viktig å vinne på slike dager også, og da er det kjekt å se at innsats og vilje gir positive resultater.

Share