EIK-damene solid prestasjon mot Klepp

EIK var på Klepp i stormen på søndag og fikk brynt seg på 2. divisjonslaget.

KLEPP 2 – EIK 3-2

EIK-damene kjempet godt og hang bra med. Etter første omgang var stillingen 2-2 etter at Martine Klippen hadde vært frempå to ganger. Stine Tollefsen hadde og én ball i nettet, men dette ble annulerte for noe som må betegnes som en marginal offside.

I andre omgang hadde EIK troen å håpet om at dette kunne ende med seier i medvinden som ventet. Klepp 2 satte opp tempoet et hakk som EIK-damene slet med å følge etter. Likevel jobbet EIK-damene utrettelig og Silje Kvamsø i EIKs mål hadde tre glimrende redninger. Men 5 minutter før slutt fikk Klepp 2 overlistet EIK sisteskanse og satte inn seiersmålet til 3-2.

EIK skal være godt fornøyde med kampen og ta med se videre denne gode erfaringen. Om snaut to uker reiser laget til Kristiansand for å spille turnering mot lag som Gimletroll, Runar, Stathelle, Sørefjell og et kretslag fra Agder.

Instagram – følg EIK-damene

Få siste nytt om EIKs damelag på deres egen Instagram-konto: eik_damelag

Share