Enestående respons på Brothers-in-arms-kampanjen!

Nesten 60 EIK-supportere har så langt bidratt til Brothers-in-arms-kampanjen, der vi samler inn penger som skal bidra til at den engelske klubben Worksop Town skal klare seg gjennom en krise som har oppstått.

I tillegg til individuelle bidrag på 150 kr pr supporter har Tigerflokkens formann Svein Wersland også bestemt at vår supporterklubb ønsker å bidra med 100 pund. Så da har vi totalt sett passert 500 pund fra EIK-supportere, når utgifter til supporterskjerf er trukket fra. Noe som rett og slett er fantastisk, og langt mer enn undertegnede hadde drømt om!

Worksop Town spiller som oss i gule og svarte stripete drakter, og har også en tiger som klubbemblem. Tilbakemeldingene fra mange supportere er at det har vært kjekt å bidra til at en av våre «tigerbrødre» skal kunne drive videre.

Den engelske klubben vant for øvrig 2-1 borte mot Belper Town i ettermiddag, og tok steget opp til niende plass i Northern Premier League South East Division (nivå åtte). Rapportene forteller om et hardtkjempende lag, som ga alt i gjørma i Belper. (bildet under – Worksops Steve McDonnell i bortedrakt – bilde: Mike Holmes)

Klubbens spillere har for øvrig gått med på et lønnskutt på halve lønna ut sesongen, for å hjelpe klubben gjennom krisa.

Worksop Towns æresmedlem Keith Ilett, som har satt i gang redningskampanjen, ber oss om å takke alle EIK-supporterne som har bidratt!

Det er fortsatt mulig å bidra helt fram til 25. februar. Under finner dere info om hvordan:

BETALING

Dette er et privat initiativ med EIKs velsignelse. Derfor skjer betaling ved overføring av kr 150,- på VIPPS til Kjell Åvendal, på telefon 950 12 861. Dersom dere bor slik til at skjerfet må sendes i Posten hadde det vært fint om dere betalte inn kr 200,- for å dekke portokostnadene.

Kjell vil administrere kampanjen, og sørge for at overskuddet når Worksop Towns supportere.

For at vi skal rekke å få skjerfene klare for levering når Kjell er i England før påske, så er fristen for å betale inn sitt beløp mandag 25. februar.

Håper at flest mulig ønsker å være med på dette!

NB! Skulle supportere fra andre klubber også ønske å delta, så står dere selvsagt fritt til det. Og ønsker dere i stedet for et skjerf med bare Worksop Town på (og ikke EIK) så spesifiser det i innbetalingen, så ordner jeg det!

Skulle mot formodning noe skjære seg i kampanjeperioden vil alle selvsagt få refundert det de har betalt inn!

Share