EIK-damene reiser til Sørlandet

Til helga reiser EIK-damene til Kristiansand for å delta på turnering.

DAMELAGET

Midtveis i februar er EIK-damene i full sving med å forberede seg til en spennende sesong i 3. divisjon. Laget har som ambisjon å kjempe i toppen av avdelingen også dette året. Som en del av oppkjøringen blir det turnering i Kristiansand til helgen.

«Vi får brynt oss på tøff motstand». Sveinung Klippen

Lørdag venter to kamper for EIK-damene. Først mot Sørfjell klokken 13:40 og deretter mot Gimletroll klokken 16:20. Begge kampene spilles Sørlandshallen. Søndag er det sluttspill.

– Vi får brynt oss på tøff motstand. Dette blir en turnering der vi ønsker å prøve ut nye formasjoner. Samtidig skal det være sosialt og lagbyggende. Det blir kjekt å møte andre lag enn vi vanligvis er vant til i serien, sier medtrener Sveinung Klippen.

 

Share