Gledelige nyheter fra Worksop

På en dag der EIKs A-lag måtte bite kraftig i gresset i treningskampen mot Vard Haugesund, skal vi EIK-supportere allikevel koste på oss et lite smil. Innsatsen vår i «Brothers-in-arms-kampanjen» har hjulpet den engelske klubben Worksop Town til langt på vei å klare å samle inn beløpet de må ha for å unngå at klubben blir oppløst.

Worksop Town tapte også sin kamp i dag, med 1-0 hjemme mot Sutton Coldfield Town. Men de nesten 400 tilskuerne på Sandy Lane forlot allikevel hjemmearenaen smilende etter at det ble klart at innsamlingsaksjonen deres har nådd 24.000 pund. Æresmedlem og initiativtaker Keith Ilett opplyste at det var status på et møte i klubbhuset før kampen. Det betyr at det gjenstår 6.000 pund før hele målet er nådd, men mye tyder på at det er innenfor rekkevidde.

EIKs supportere har bidratt med snart 2.000 pund, og det tikker fortsatt inn bidrag på vippsen til initiativtaker Kjell Åvendal. Han berømmer alle supporterne som har vært med, og sier han håper at det fortsatt vil komme noen bidrag i forbindelse med nyhetsinnslaget som kommer på TV2.

Samtidig har Tigerflokkens leder Svein Wersland tilbudt seg å være med på å få skjerfene hjem til Egersund, i og med at Leeds sin lokale supporterklubb skal over til England i slutten av mars. Man kan trygt si at i denne aksjonen har hele klubben EIK løftet i flokk.

I Worksop er man overveldet over støtten de har fått. Kjell forteller at flere supportere sendte ham meldinger på messenger i går kveld, der de ba ham om å takke EIKs supportere for den solidariteten de har vist. Klubbhistoriker John Stocks har også bedt Kjell om å ta vare på lista over giverne. Han skal neste år gi ut en bok om klubbens 160 år lange historie, og ønsker at navnene på de norske supporterne skal stå i boka!

I går presenterte også påtroppende eier Pete Whitehead noen av sine tanker for klubben framover i lokalavisa der borte. Det som gikk igjen var at nå skal man gjøre alt for at Worksop Town skal drives etter sunne økonomiske prinsipper, der man setter tæring etter næring. En av planene hans er å få omlagt hjemmebanen til kunstgress, slik at klubben kan få inntekter av leie fra skoler og andre som ønsker å bruke banen på dagtid.

Aksjonen fortsetter noen dager til.

Mer informasjon her

Share