Wawrzynkiewicz: – Skjønte at noe var galt med en gang

Marcel Wawrzynkiewicz pådro seg en kneskade i lørdagens treningskamp mot Bryne.

A-LAGET

Svaret på hvor alvorlig skaden er, får vi senere denne uken.

– Jeg vet ikke helt ennå, men jeg håper å få tatt en MR-undersøkelse i løpet av de to neste dagene, sier Marcel Wawrzynkiewicz.

EIKs viktige forsvarsspiller forklarer situasjonen hvor han ble skadet slik:

– Jeg var i full fart, forventet en ball framover men så fikk jeg den litt bak meg og til siden. Jeg måtte skifte løpsretning, noe som resulterte i at jeg satte foten min fast i kunstrgresset. Jeg hørte et skikkelig smell, og jeg skjønte med en gang at noe var som det ikke skulle, forklarer forsvarsspilleren.

«Uansett utfall står både klubb, trenerteam og hele troppen bak han og skal bidra det vi kan for at han skal komme raskest mulig tilbake». Ojan Bijan

Skal være en støttespiller

EIK-trener Ojan Bijan forsikrer at Marcel vil få tett oppfølging og at alle i klubben står bak han.

– Marcel er en nøkkelspiller for oss. Han er en av lederne i laget og også den tredje personen kapteinteamet sammen med Henrik Breimyr og Chris Sleveland.

– Det var utrolig vondt å se Marcel bli skadet på dette viset. Nå avventer vi noe videre konklusjon før vi har fått svar på MR-undersøkelsen, sier han.

– Uansett utfall står både klubb, trenerteam og hele troppen bak han og skal bidra det vi kan for at han skal komme raskest mulig tilbake, avslutter Bijan.

Share