Stian Sleveland klar for sin 200 kamp

Stian Sleveland spiller sin 200 kamp for EIK dersom han får spilletid i lørdagens treningskamp mot Hinna.

EIK – HINNA LØRDAG @ 15:00 – B&G-BANEN

Lørdag er det klart for ny treningskamp i Idrettsparken når EIK tar i mot Hinna på B&G-banen. For Stian Sleveland blir kampen litt ekstra spesiell ettersom han mest sannsynlig kommer til å gjøre sin 200 kamp for tigrene i oppkjøringskampen.

– Det føles veldig godt, og jeg er mer enn klar for 200 kamper til, smiler Sleveland.

Seriestart er om lag halvannen måned unna. Sleveland mener laget har mye viktig arbeid igjen i sesongforberedelsene.

– Vi har variert en del i årets oppkjøring, men med flere nye spillere, trenger vi tid på å lære hverandre å kjenne. Vi har fortsatt en mye å gå på, men vi er på riktig vei, sier forsvarsspilleren.

Vil være konge bak

Han legger ikke skjul på hva som er hans egne ambisjoner for den kommende sesongen.

– Mine ambisjoner er å være kongen bak i forsvar denne sesongen. Jeg trives definitivt best som stopper, og har en klar målsetning om å overbevise trenerteamet at den ene plassen skal bli min, sier en offensiv Sleveland.

«Mine ambisjoner er å være kongen bak i forsvar denne sesongen». Stian Sleveland

Årets EIK-utgave beskriver Sleveland som en ung og sulten gjeng.

– I år er vi bedre trent en før, og det tror jeg vil synes når sesongen sparkes i gang. I tillegg er vi en veldig sammensveiset gjeng hvor alle har det kjekt med alle – både på og utenfor banen. Vi er unge og sultne og gleder oss stort, uttaler 28-åringen.

Vil kjempe i toppen

Sleveland har ambisjoner om at laget hans skal kjempe i toppen. Han peker på to ting som kan bli avgjørende.

– Det er på tide at vi starter sesongen med å vinne kampene. Tidligere har vi fått en trøblete start. Det bør vi unngå om vi skal henge med, samtidig er det viktig at vi holder oss skadefrie.

Tidligere i denne uka ble det kjent at forsvarskompanjong Marcel Wawrzynkiewicz trolig er ute med en langtidsskade i kneet.

– Det er veldig trist at vi mest sannsynlig mister Marcel i lang tid. Han er uten tvil en av de viktigste spillerne våre. Vi skal støtte ham og håper på det beste,.

«Det er på tide at vi starter sesongen med å vinne kampene». Stian Sleveland
Share