Vant 7-1 mot Hinna

EIKs A-lag vant hele 7-1 i treningskampen mot Hinna på B&G-banen i surt vær lørdag ettermiddag.

Intenst og høyt press fra kampstart ga resultat da Simen Haughom sendte tigrene i føringen med et fint skudd etter sju minutter. Da hadde allerede EIK hatt en gedigen multisjanse, med fire avslutninger på få sekunder.

Senere jevnet kampen seg ut, selv om EIK skapte en del gode sjanser fram mot pause. Andre omgang var spillemessig jevn i lange perioder. Ermal Hajdari doblet EIKs ledelse på straffe etter en times spill, men Hinna var med for fullt igjen da Cairo Lima reduserte noen minutter senere.

Det siste kvarteret var det som om Jerikos murer falt, og EIK scoret hele fem mål på tolv minutter. Alle målene kom etter aggressivt presspill og kjappe frispillinger inn i bakrommet. Edvard Khakatrjan lagde hatrrick, mens Nicholas Grinde fikk notert sine to første mål i EIK-drakta.KAMPFAKTA

EIK – Hinna 7-1 (1-0)
Privatkamp, B&G-banen
Cirka 90 tilskuere

Dommer: Kjell Høien, Eiger

Mål: 1-0 Simen Haughom (7), 2-0 Ermal Hajdari (62, straffe), 2-1 Cairo Lima (65), 3-1 Edvard Khachatrjan (78), 4-1 Nicholas Grinde (82), 5-1 Grinde (85), 6-1 Khachatrjan (87), 7-1 Khachatrjan (90)

EIKs lag: (4-4-1-1)
Deniss Korneiciks – Sander Haugstad, Henrik Breimyr, Stian Sleveland, Adonis Brahimi – Chris André Formo, Chris Sleveland, Andreas Peterson, Ermal Hajdari – Simen Haughom – Bubacarr Sumareh

Benyttede innbyttere:
Nicholas Grinde, Herman Kleppa, Sander Remme, Edvard Khachatrjan

Share